Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - bodydetox



hanka - 18.7. 2006 09:45
Máte zkušenosti s detoxikační metodou Mary Staggs Detox-přístroj bodydetox, funguje to?!Mohu věřit tomu co píšou a doporučili by jste ji pro detoxikaci, regeneraci organismu, zlepšení zdravotního stavu a ústup zdravotních problémů? Máte nějaké zkušenosti s využitím detoxikačních náplastí či mi doporučite jiný způsob a jaký?! Díky H.



Marie Churavá - 29.7. 2006 18:31
Mám zkušenosti s jinými metodami detoxikace. Skvělá je lymfodrenáž, pokud se nebojíte mít 2 až 3 dny pár modřin, které nebolí, zkuste baňky, dobře také lze detoxikovat medovou masáží.



Jaromir Hrbáč - 5.8. 2006 00:21
Paní Hanko, bodydetox jsme v rodině využili 4x. Je překvapující, co se z člověka při tom uvolňuje. Je to ale metoda jen podpůrná,kterou nutno opakovat (ne jednorázově samospasitelná), v rámci očistného procesu, který je vhodno absolvovat hlavně zjara a pro ty co do sebe cpou chemii i po léčebnách kúrách. Vhodné je ji kombinovat s očistou jater a ledvin (čaje, potravinové doplňky). Detoxidaci podporuje i reflexní terapie, medové masáže, baňky či plynové zábaly v CO2.
jahrb@tiscali.cz



Pablos - 12.2. 2008 23:15
A co na tom stojí 25 ooo Kč?



Pankova - 13.2. 2008 21:12
Pro Hanku: to co se pise o teto metode, opravdu funguje. Mam s tim velice dobre zkusenosti. Vraci se mi hlavne klienti, kteri maji uz nejake vleklejsi problemy (treba po chemo)a po teto detoxikacni koupeli se citi mnohem lepe a tento bezva pocit jim vydrzi cca 3 dny. Proto je opravdu nutno dodrzet kuru alespon 2x tydne. Sama na sobe mam vyzkousene, ze kdyz je mi nejak "divne", dam vanicku a citim se opet nabita energii. Vrele doporucuji.



Milena - 6.3. 2010 20:21
Metodu jsem vyzkoušela dnes, kromě vody zbarvené do tmavohněda jsem nepozorovala žádné další účinky, ani únavu, ani svěžest, prostě jak jsem přišla, tak jsem odešla.



popi - 9.4. 2010 10:16
Na bodydetoxu jsem byla 2x po 25 min, jednou tydně. Zatím nepozoruji vůbec nic. Dnes jdu po třetí, tak uvidíme jestli už konečně bude nějaký účinek.



Jitka - 9.4. 2010 14:39
Výborná na detoxikaci je Gua Sha , u nás bohuž dosti opomíjená.Přitom velice účinná. Dělá jí zatím bohužel jen velmi málo masérů.



Petra D. - 13.4. 2010 17:04
Přátelé, asi před dvěma lety Česká televize ve své reportáží o této metodě jasně ukázala jaký je to blud.Voda ve vaničce se barvila ať v ní bylo ponořeno cokoli.Anebo vůbec nic.Obarvení roztoku ve vaničce je projevem elektrolýzy a nemá na lidský organismus žádný vliv.



Petr Němec - 13.4. 2010 17:32
Já sám jsem bodydetox vyzkoušel. Terapeut mě již před procedurou upozorňoval, že zbarvení vody si všímat nemám. Pravdu má Petra D. s tou elektrolýzou. Bohužel prodejci TV shopů celou kampaň postavili právě na tomto zbarvování. Já jsem podstoupil odběr krve před a po a změny tam vidět byly. Osobně jsem ale na sobě nic zvláštního nepozoroval (ani jsem nepředpokládal že bych po jedné proceduře něco pocítil). Manželka, která byla na terapii se mnou byla ten den "nabita" energií a několik nocí potom dobře spala. Věřím že jako podpůrná metoda to může fungovat. Petr



Jan Samiec - 22.7. 2011 08:02
... pane Němec, taky jsem se už setkal s tím, že něco na jednoho téměř nefunguje a na druhého to má přímo zárzačný účinek. Myslím že jde o to vyzkoušet a udělat si vlastní názor. Z přízpěvků této diskuse je vidět, že metodu zjevně vychvalují nejvíc ti kteří si zařízení pořídili. Proč taky by ho haněli, když za to dali takový hříšný peníz a teď...? Přitom když to srovnají s jinými dotoxikačními kúrami, medová masáž, lymfodrenáž, uhličité zábaly apod. Osobně se nevěnuji ani jedné z nich, ale vím o techto metodách že existují a stojí terapeuta a tudíž i klienta v konečném efektu mnohem méně než reklamou vychválené.

Přidám i další způsob detoxikace i ze svého soudku. Bahenní zábal v Cytosanu ( vysypat do malého množství vody 4-6 tobolek vytvořít blátíčko, které pak nanést na záda a postižené partie ) kombinovaný s lehkou masáží bahýnkem natřených partií a vhodné užívat i vnitřně. Tohoto se již dotkl zde ve svém příspěvku i pan Jaromír Hrbáč, který hovořil o problematice správné funkce jater. Nevím zda se tedy jedná o očistu, spíš mi přijde, že játra neplní svou detoxikační funkci natolik dostatečně, že spíš potřebují více než očistit tak zregenerovat a posílit. Pozor však na aspekt ledvin, ty bývají při detoxikačních kúrách naopak spíše oslabovány, protože lidově řečeno sajrájtek, který játra díky zlepšení své funkce vyprodukují, bude třeba něčím ldvézt z těla ven, a tak to bude klást na ledviny větší požadavky a tím pádem i ledviny budou muset pracovat o mnoho víc než jsou zvyklé. A sami si můžete odpovědět, jak potom budou vypadat ledviny, když jsou samy o sobě oslabené...? Takže po každém detoxu nebo lépe před ním je nutno posílit ledviny ( opět mám odskoušen Artrin ) nebo pít chvíli urologický čaj. Snad to nebude reklama ale pro ty koho zajímá co jsou Artrin a Cytosan. Bioinformační přípravky české či lépe brněnské firmy Energy. Samozřejmě existují i jiné od jiných, já věřím Energy.

Na závěr chci říct, že mně tyto přípravky, ač se zabývám jejich distribucí, nestojí nic, tudíž ani nemám potřebu je natlačit do lidí za každou cenu. Kdo zkusí ten už ví své. Mám komisní sklad, který podléhá vyúčtování až po té, co prodám. Bylo pro mne taky rozhodující, do jaké míry mi budou schopni všichni, ti kteří vychvalují pouze to své, jít na ruku mým požadavkům jako terapeuta a maséra, nikoliv jen konečného zákazníka. Děkuji za pozornost. Pěkný den.



machy - 16.6. 2014 16:33
Já se přikláním k názoru Petry D, ale tato metoda neublíží. a co se týče uhličitých zábalů- báječné prokrvení. V lázních se dokonce provádějí injekce s oxidem uhličitým k lokálním prokkrvení místa tam kde se tato injekce aplikuje. I dokonce se provádějí uhličité koupele.



Šimonka - 17.6. 2014 23:43
ano, suché uhličité koupele jsou báááječné



Nina - 28.9. 2018 18:01
Uhličité koupele v lázních byly skvělé, nicméně teď se do lázní pár let nedostanu. Nechci ale zanedbat svůj organismus, ačkoliv žiju zdravě, stále se zajímám o různé druhy detoxu. Omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale jaký máte názor či zkušenost s detoxikačními náplastmi? Vybrala jsem si takovéto s turmalínem https://www.decodoma.cz/Detoxikacni-naplasti-32-ks.html ale nemohu se vyznat v referencích. Je to tak půl na půl, někdo je bychvaluje, někdo zatracuje...



Pavel - 30.9. 2018 18:18
A doporucujete někdo hladovet o čisté vodě tak 7 - 14 dní? Děkuji.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj