Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - rolfing



Ren - 9.6. 2008 21:59
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neví o kurzu rolfingu v ČR.



Václav Křemen - 17.1. 2009 23:45
Neexistuje studium Rolfingu v Čechách, já sám jezdím do Mnichova, což je nejblíž. Celý systém se učí minimálně rok nebo dva a půl a je velmi rozsáhlý.

Zdravím.

Václav.

www.reflexniterapie.cz



Burešová - 15.4. 2009 09:30
Prosím vás neví někdo, kde se provádí rolfing v ČR, nejlépe středočeský kraj? Děkuji, spěchá



jiri - 27.6. 2009 20:02
Jeste nedavno byl na www.rolfing.org na seznamu Jiri Peremsky v Praze (tusim stranky www.ceskyrolfing.cz), nyní v poslední době na adrese vyse již nebyl uváděn, tak nevím. A co psal Václav nahoře - vzhledem k různým supervizím se domnívám, že kurz je v podstatě snad až pětiletý. V menším rozsahu se učí obdobné techniky i v jiných kurzech strukturální integrace, nebo v kurzech fasciálních a membránových technik (vede předseda evr. rolf. asociace)



Václav Křemen - 2.10. 2009 23:49
Studium Rolfingu je komplexní, dle mého názoru celoživotní studium. Více info naleznete samozřejmě na stránkách ERA www.rolfing.eu. Zákládní kurz trvá opravdu min. cca rok, a poté studium pokračuje obdobím až 3-7 let, do kdy je nutné jej ukončit za určitých podmínek absolvováním specializovanějších workshopů a kurzů a supervizí. Pak může pokračovat... ono celoživotní studium:) dále. Tyto informace nejsou oficiální a jsou nezávazné. Doporučuji kontaktovat ERA.

Podle mých informací je Jiří Peremský stále v USA, ale někdy sem do ČR přijíždí. Na stránkách www.ceskyrolfing.cz má e-mail. Doporučuji mu napsat, pokud chcete vědět více.

Ještě doplňující informace, Rolfing není o technikách. Techniky sami o sobě jsou účinné, ale to není Rolfing...:)

Přeji krásný den,

Václav Křemen



Juraj Ondruska - 16.3. 2012 12:40
O com je teda rolfing,ak sa da v skratke vysvetlit? Lebo tiez ma to zaujima,ale na Slov.zatial robi jedna maserska skola iba vikendovy seminar,co sa mi zda velmi kratko aj na nejake uplne zaklady,tak neviem.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj