Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Rolletic



Mirka - 15.8. 2008 10:42
DObrý den,
chodím cvičit na stroj Rolletic. Nedávno mi ve studiu nabídli speciální kosmetické přípravky (krémy), které mají účinnost cvičení zlepšit. Jsou údajně vyvinuté výrobcem Rolletiku speciálně pro Rolletic a proto mě zajímá, jestli s tím někdo máte zkušenosti. Jde o set tří krémů, jeden, který se má aplikovat před cvičením a slouží jako prohřívací, pak jeden bezprostředně po cvičení a třetí, který je pro každodenní použití. Zajímá mě, jestli jsou tyto krémy proti celilitidě opravdu tak úžasné, nebo ne.



Martina - 8.6. 2010 15:00
Dobrý den, Mirko,
určitě neváhejte a nechte si gely aplikovat, nemusíte se k ničemu zavazovat, zkuste jednou a sama uvidíte, já mám za sebou 4 lekce a nožky jak třináctileté děvčátko - a to jsem měla solidní pomeranče. Chodím 2x týdně na vibro jett se zábalem a pak ještě 40 minut lymfodrenáž. Všechny příprvky z lékáren a drogerií ať se jdou zahrabat. Možná to bude znít jako klišé, ale toto je rozhodně zázrak. Vím, o čem mluvím, roky a roky mám problém s celulitidou, která se každým nabráním váhy ještě zhorší. Sama jsem tomu moc nedůvěřovala. Nevěřit ale bude pouze ten, kdo to osobně nezkusil.
Přeji hodně úspěchů
Martina



Ráďa - 3.8. 2010 11:06
Dobrý den, Mirko.
Ke kosmetice k Rolleticu - mám také vlastní zkušenost s touto kosmetikou v kombinaci s Rolleticem a mohu Vám ji jen doporučit, je úžasná a hlavně pomáhá, účinek je viditelný už po prvním použití - pleť je vypnutá a hlaďoučká. Vyzkoušejte sama, ve studiích, kde prodávají tuto kosmetiku, mají i vzorečky.
Hodně šťěstí.



Ráďa - 27.9. 2010 13:39
Dobrý den, Mirko. Můžu se Vás zeptat, jakou máte po měsíci zkušenost z kosmetikou k Rolleticu - Esthenay? Pokud jste ji tedy vyzkoušela ?:-))



FANY - 21.5. 2017 10:00
Dobrý den.Chtěla by jsem se zeptat když chci provozovat stroje Rolletic jakou živnost musím založí. Jsem kadeřnice a nemám s tím zkušenosti zda je zapotřebí garant atd...Prosím jestli někdo víte co a jak napište mi co vše k tomuto podnikání musím zařídit. Předem moc děkuji





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj