Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Nejoblíbenější masáže



Kate - 18.8. 2008 11:26
Dobrý den,
co si myslíte, jaké jsou nejoblíbenější masáže??? Vím, že záleží na klientele a jiných faktorech, ale když se podívám, tak všude se chrlí noví a noví maséři, jenže jejich nabídka většinou končí u sportovně-rekondičních masáží, proto si myslím, že by masér měl nabízet třeba i jiný druh masáží. Děkuji za odpověď.



Pánková - 18.8. 2008 21:07
Moji klienti mimo klasiku záda, šíje, šlapky žádají medovou masáž a lávovými kameny. Jako druhé pořadí je ošetření tělovými svícemi a reiki.



Zdenka - 18.8. 2008 21:45
Já nabízím klasickou regenerační masáž, lymfatickou masáž, medovou, Breussovu masáž, čínskou TUINU, antimigrenózní masáž hlavy, baňkování a Dornovu metodu. Mám širokou klientelu a každému sestavím masáž přímo na míru. Takže čistou klasickou masáž provádím málokomu, spíše másáže a metody kombinuji podle potíží klienta. Nedá se říci, že by byla jedna masáž nebo metoda oblíbenější než druhá.



Evik - 1.9. 2008 21:37
Moji klienti si vybiraji dle toho,co je v nabidce a co jim poradim.nekdo chce klasiku,sportovni,nekdo Reiky,reflexky,relaxacni,banky,Dornovu metodu,medovou masaz-detoxikace tela,,pro tehotne ci lavove kameny. Nekdo chodi jen na lecitelstvi,hodne chodi na masaz proti celulitide,take si vybiraji hudbu a ruzne olejicky.coz ma take sve kouzlo.Zalezi co kdo potrebuje a dle toho se klient rozhodne.Nechte ho chvilku povidat a uvidite sama.Na to prijdete casem.



Iva - 7.9. 2008 16:50
Někteří klienti experimentují a chtějí vyzkoušet více druhů masáží, někteří zůstávají u klasiky záda šíje. Mimo klasiky je oblíbená indická masáž hlavy, lávové kameny a lymfatická masáž...



machy - 19.1. 2014 16:32
Mě se docela líbila thajská masáž





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj