Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Bolavá medová masáž



Kate - 1.9. 2008 13:51
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli má medová masáž opravdu bolet??? Když jsem se zeptala masérky, tak mi odvětila, že ano, že bezbolestně by to nešlo (bylo to jako štípání, nevím k čemu bych to přirovnala ). Dále bych se chtěla zeptat, jak dlouho by měla trvat a v jakém rozmezí se pohybuje (cenově) ??? Děkuji mnohokrát za odpověď.



Pavla Talpová - 1.9. 2008 20:32
mám vlastní zkušenost s medovkou takovou, že jsem ji 20 minut doslova probrečela jak do toho masér řezal a pak jsem neměla rok chuť nechat si medovku udělat. Dnes už je to vpohodě a velice příjemné. Děláme ji tak aby byla příjemná a aby to tak netahalo, klient by se měl cítit dobře a příjemně je potřeba s ním komunikovat a pokud má nepříjemné pocity tak zvolnit tempo. Je to zase individuální přístup, z praxe víme, že klienti z východu vydrží daleko větší bolest než my evropané a i vyžadují abychom je nešetřili. Co se týká ceny je to různé každý má cenu takovou jak si své práce a svého času váží. Jistě i na těchto stránkách najdete ceny medových masáží. Hezký den Vám přeji



Eliška - 12.9. 2008 14:22
Z vlastní praxe vím,medovka bolí jen ženy ale ne všechny,ale muže to nebolelo ani jednoho a to medovek mám hodně zasebou.
Záleží na citlivosti pokožky.
A ceny v Pardubicích se pohybují od 200,-(což jsem já) až do 1600,-



Václav Křemen - 12.9. 2008 18:20
Medová ani žádná jiná masáž nesmí bolet!

Zdraví V.



Petra - 29.9. 2009 12:01
Souhlasím s Václavem, masáž by neměla bolet.Ve chvíli, kdy to začne bolet se má med vyměnit.



Lucie - 7.8. 2010 14:18
Ahoj,medove masaze delam cca 2roky. A musim rict,ze jsem zjistila, ze to neni tak jednoducha technika jak vypada :) Ze zacatku to me klienty taky bolelo a ja jim rikala,ze to tak ma byt :)Az kdyz mi jedna pani rekla,ze ji to pripomina stredoveke muceni,jsem si rekla,ze bud to zacnu delat tak,aby klienty nic nebolelo a nebo medovku vyradim z nabidky. Obesla jsem nekolik jinych maseru a medovku na sobe vyzkousela-a zjisila kde delam chyby. Dnes jsou me masaze bezbolestne, casto klienti rikaji relaxacni a mam s nimi velice dobre vysledky s resenim ruznych zdravotnich problemu. Ze zacatku delam jen 20-30min, dalsi masaze uz muzou byt i necelou hodinu. Cena 250-450,-.



Katka - 30.12. 2010 21:13
Dobrý den, paní Lucie můžete poradit jak dělat masáž aby nebolela mám po kurzu a samotná masáž mě také bolela. Děkuji



Gábina - 30.4. 2011 20:12
aby medová masáž nebolela,je nutné používat správnou techniku-práce zápěstí, žádné posuny po zádech, malé množství TEPLÉHO medu... pouze se vytahuje kůže směrem nahoru(po vstřebání medu) to může být trošku nepříjemné.



machy - 27.8. 2014 19:33
Medovka čí jakákoliv jiná masáž nemá bolet, ale mlusí se masírovat účinně, ale zároveň příjemně. toto je podstata masáže, kdo to takhle dokáže masírovat má vyhráno a zajištěnou klientelu. Ale to se musí masér sám vypracovat.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj