Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - oblečení maséra



Tomáš - 6.2. 2009 12:47
Mám problém sehnat vhodné oblečení na masírování. Nelíbí se mi klasické zdravotnické oblečení. Máte nějaké vlastní zkušenosti?



Petr Němec - 6.2. 2009 13:14
Ahoj Tomáši, doporučuji třeba bílé tepláky a nějaké neutrální tričko. Dříve jsem používal klasické zdravotnické oblečení a na lidi to nepůsobilo moc dobře a nedokázali se tak uvolnit.



Honza - 22.10. 2009 20:18
Ahoj Tomáši, řešil jsem něco podobného a letos jsem na výstavě World of Beauty and Spa v Praze Holešovicích našel úžasné oděvy - koukni na odkaz - http://adz.cz/obchod/index.php?categoryID=221 - mám je již měsíc a jsou úplně skvělý - a můžeš si namíchat jaké barvy chceš, takže to nevypadá tak doktorsky :-)



machy - 7.11. 2009 21:19
ahoj, já mám odlišný názor, naopak si myslím, že bílé oblečení působí na klienty důvěryhodně, mají pocit, že jsou skutečně u odborníka



Eva - 9.1. 2010 22:39
Ano souhlasim s machy.Obleceni by melo pusobit duveryhodne.Tez pouzivam bilé,ne to *skrobene*,ale prijemne nekdy s primesi smetanove.Vypada to hezky a ne jako u doktora.Da se to pri vetsi namaze sehnat.Nedoporucuji barevne,to duveru nebudi.



Marta - 18.1. 2010 08:50
Zdravím, taky souhlasím. Bílé oblečení působí důvěryhodně. Já používám vždy bílé kalhoty, klasické zdravotní, jen vrch, tedy halenky měním. Nosím klidně i barevnější trika, či bavlněné haleny, ale pěkného střihu a světlejších barev. Obyčejné bílé triko podle mě nepůsobí dobrým dojmem, ale tak nějak lacině, jestli mě chápete.:-) Masér prostě musí vypadat slušně, čistě, působit seriózně a profesionálně. Pro mě masírovat v teplácích a tričku je naprosto nemyslitelné!



Jana - 2.4. 2010 23:56
Zdravím, souhlasím s tím, že bílé oblečení vzbuzuje důvěru a i já se v něm po zkušenostech cítím líp než v barevném. Používám bílé zdravotnické kalhoty - mají víc druhů, ne jen ten klasický tvrdý materiál, k tomu bílá trička Atok s logem, stojí pár korun a po xtém praní drží tvar i bílou barvu.



hanka - 9.9. 2011 20:41
Ahoj, používám bílé doktorské kalhoty, které se na rozdíl od jiných tolik nemačkají a k tomu z luxusního sekáče, kdy mají výprofeje různé halenky a trička z kvalitních materiálů převážě v bílé a nebo světlé barvě.



Martina Toušková - 22.10. 2011 01:57
Ahoj masíruju od roku 2001 a vždy v bílém . mám nakoupenou zásobu kalhot a triček vpracovních oděvech a myslím že je to ok .



Jana - 4.3. 2012 23:08
Já v bývalé práci nosila bílé tričko i kalhoty, ne klasické zdravotnické a na klienty to působilo jako by šli k doktorovi, byly z toho opravdu nervózní i se k tomu přiznávali, tak teď nosím bílé kalhoty a jinak barevný vršek.



NikolaC - 1.11. 2014 17:16
Nakupuji na http://www.pp-servis.eu/ doteď nebyl problém, celá v bílem a klienti si nestěžovali (nebo nemali odvahu) :D.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj