Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Stavební úřad a rekolaudace.



Markéta - 15.2. 2009 15:30
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, zda někdo nevíte, kdo musí požádat stavební úřad o rekolaudaci kanceláře na provozovnu pro masáže. Jestli to musí udělat pronajímatel nebo nájemce? Děkuji za příspěvky.



Markéta - 15.2. 2009 15:41
Jeden nebo druhý.Jako nájemce musíš mít souhlas pronajímatele (vlastníka).To chce přímo stavební úřad, ale to ti tam jistě řeknou.



jirka - 28.4. 2011 06:19
je potřeba při rekolaudaci z hospodářského stavení na chatu změnu územního plánování obce? Chata je na zastavěném pozemku.



Martina Hodačová - 3.5. 2011 15:01
Bydlíme v objektu s číslem evidenčním - původně dřevěná chata. Potřebuji mít číslo popisné, prý mi musí stavební úřad provést REKOLAUDACI - co to obnáší? Děkuji.



zuzana - 1.8. 2011 00:09
jak probiha ona rekolaudace z kancelare na masaze a kolik to řádově vyjde?



Míša - 18.3. 2012 01:39
Právě dokončuji rekolaudaci z kanceláře na masérnu a mám hlavu jak pátrací balon:-)Už to vyběhávám 2.měsíc a ještě to nemám hotové.Za to znám všechny úřady,podatelny i úředníky v Plzni :-)Nejdřív jsem musela na stavební, tam mi dali formuláře a pokyny co dál.Takže hasiči,hygiena,dopravní odbor,souhlas majitele,výpis z katastru.Hasiči požadují projekt od pravomocné osoby, potom teprve vydají prohlášení a oproti prohlášení musím zažádat o závěrečnou bezpečnostní kontrolu, aby mi to schválili.Každý úřad na to má ze zákona 30dnů.Zatím mám vyřízenou hygienu a dopravní odbor a čekám na vyjádření hasičů.S tím vším pak musím na stavební úřad, ten má na rekolaudaci také 30dnů.Takže přeji pevné nervy!!! Zatím jsem platila jen projekt pro hasiče 600kč, ale s tím,že jsem dodala veškerou dokumentaci k budově a půdorys kanceláře i celé budovy.



Eva - 9.5. 2013 16:28
Ahoj , chci rekolaudovat kancelářskou místnost na masérnu a pedikérnu. Prosím, poraadí mi někdo jaký postup mám zvolit, abych nelítala od jednoho úřadu k druhému.
Děkuji



Petr Němec - 9.5. 2013 21:41
Hezký den Evi, v případě že budou probíhat i stavební úpravy, doporučuji zajít na stavební úřad s plánkem před a po úpravě a zkonzultovat to s nimi. Určitě si zajděte na hygienu, abyste předešla případným pozdějším překvapením. Ne všude platí ty samé požadavky. Držim palce Petr



Maria Pecháčková - 10.10. 2023 09:37
Chci rekolaudovat kancelář na masáže. Byla jsem na stavebním úřadě s plánkami před i po změně úprav pro masáže.Byla jsem na hygieně .Chybí mi hasiči ,doporučuje hygiena i stavební úřad . Kam volat, jak dál kvůli hasičům .Děkuji.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj