Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Úhrada masáží FokusPassem, FlexiPassem apod. poukázkami



Jarka - 8.1. 2010 16:21
Jak řešíte cenu masáží, pokud máte smlouvu s vydavatelem těchto passů, a klienti je tedy u Vás mohou uplatnit? Navýšíte cenu za masáže o provizi, kterou musíte zaplatit vydavateli nebo jste smířeni s tím, že na masáži budete tratit, ale třeba to zase přinese více klientů? Váhám, zda tuto službu v masérně zavést. Děkuji :)



Petr Němec - 8.1. 2010 16:48
Ahoj Jarko, my jsme o této službě pro klienty také uvažovali, ale provize jsou tak vysoké, že jsme se nakonec nedohodli. 13% provize (jednal jsem se společností SODEXO) mi příjde nehorázná. Znám studio kde poukázky berou a zaplatí tam s nimi tak 1 - 2 lidé za měsíc. Takže klientelu to asi moc nepřinese, i když vydavatel poukázek slibuje prezentaci na svém webu. Petr



Jarka - 8.1. 2010 19:23
Ahoj Petře, moc děkuji za rychlou odpověď. Právě mne kontaktovala pracovnice jedné společnosti a sdělila mi totéž, 13% provize z poukázky + ještě k tomu DPH 20% + náklady na zasílání poukázek jako cenin za celkem vysoké poštovné. Nehorázné to je, to máš pravdu, neboť společnosti profitují nejen z provizí z vrácených poukázek, ale prodávají poukázky zaměstnavatelům taktéž vč. proviz. přirážek, takže si přijdou na své hned 2x. Nejvíc mne pobavilo, když mi pracovnice řekla, že budu mít od nich reklamu na webu zdarma a když jsem se ptala, za co tedy platím provizi, tak mi řekla, mj., že za propagaci na webu, kde si mne zaměstnavatelé určitě najdou :o))...a že díky společnosti se mi zvednou tržby. Přeji hezký večer a ještě jednou děkuji za názor :o)



Petra - 10.1. 2010 09:23
Ahoj, já kdysi dělala ve studiu kde to všichni měli, tak jsem si smlouvu podepsala. Teď jsem zrovna odesílala poukázky za celý minuly rok, bylo to asi za 2 500, takže skoro nic...



Iva - 7.1. 2011 16:58
Mám taky smlouvu se společností Sodexo, ale uvažuji o zrušení, protože za loňský rok toho moc nebylo.
Při placení dárkovými poukazy jsem domluvena s klienty, že platba bude navýšena o 10%, ale i tak na tom tratím, protože částka, která se strhává, je ve finále vyšší.
Vím, že někde berou i 20%, to mi říkal jeden z klientů.
Zvednutí tržeb jsem příliš nepocítila, takže propagace na webu je spíš symbolická.
Podruhé bych do toho nešla.



Božena Straková - 13.7. 2011 18:15
Hezký den. Měla jsem rovněž Sodexo, ale už loni jsem ho zrušila z důvodu nehorázných provizí a minimální návštěvnosti klientů s jejich poukázkami. Nepocítila jsem žádný větší efekt reklamy než kterou si zajišťuji sama. Lepší je smlouva s podnikem, jejož zaměstnanci ke mě chodí s poukázkami přímo daného podniku, vázanými smluvně s daným podnikem. Už i zaměstnavatelé přicházejí na to, že nepotřebují prostředníka, stejně jako poskytovatelé služeb jako jsme my zde. Je to docela nehorázné vydělávání na práci druhých, a kdo je masér, ví že není lehká..



Monika - 29.12. 2011 20:35
Boženko můžu se zeptat, jakým způsobem se dá získat smlouva s určitým podnikem? Koho v té firmě kontaktovat, jaké oddělení, kdo to má na starosti?





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj