Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - masážní křesla



Pert - 26.5. 2006 09:03
Co myslíte, mohou klasickou masáž nahradit masážní křesla? koukal jsem třeba na http://www.drnatur.cz/ něco má i dobré ceny, ale nevím...



Dan - 26.5. 2006 09:37
Masážní křesla jsem zatím nevyzkoušel, ale osobně myslím si, že ruce nic nenahradí. Nicméně by mne také zajímal názor někoho, kdo s masážními křesly již zkušenost má. Kolik takové křeslo stojí? Na stránkách ceny uvedeny nemají.



Pavel Kaplan - 1.6. 2006 11:17
Také souhlasím s názorem, že ruce maséra nelze nahradit. Vždy se dostanou právě tam, kde je jich třeba, což žádný přístroj dosud nedokáže. Ikdyž na druhou stranu se nebráním vyzkoušet i přístroj, pokud nebude v daném okamžiku jiné možnosti. A pokud to uleví od bolesti, proč jej nepoužívat? Kadý si najde svou vlastní cestu k uvolnění nejlépe...



Eva Machová - 21.9. 2006 18:28
Až do této doby jsem všechna křesla odmítala, protože masírují každého stejně. Ať je dlouhý, krátký, široký nebo tenký. Ale teď na výstavě Beauty jsem se setkala se švýcarskou masážní pomůckou, která mě velmi zaujala.Je velikosti asi dvou A3 dohromady a můžete si jí přiložit podle svých vlastních potřeb na jaké místo chcete - nohu, ruku, krk nebo bedra. Je to nesmírně šikovné hlavně pro nás maséry, taky u vás kovářova kobyla chodí bosa?



misa - 27.11. 2007 10:16
Sama jsem masérka a měla jsem možnost i vyzkoušet masážní křeslo...moderní křesla, která stojí okolo 100tis (i více) mají diagnostiku ztuhlosti svalů (navíc si "změří" Vaše záda) a masáž je opravdu moc příjemná.Většina těchto křesel má totiž i masáž nohou a chodidel.A lze si pustit hudbu a synchronizaci masáže s hudbou.Myslím,že klasická masáž stále své přednosti,ale tohle je fajn alternativa



Kristina - 5.12. 2007 14:08
Miso. presne takove kreslo jsem zakoupili minuly tyden v Praze pro rodice- maji problemy se zady. Ma diagnostiku zatuhleho svalstva, stalo nemale penize, tak jestli se osvedci, objedname ho i pro sebe.Kdyby jste chteli kontakt, byli to velice milí pánové;) tak jsem je nasla tady www.masaznikresla.cz - Cena byla 104 tis.



Michal - 18.10. 2009 23:28
Mne by zajímala jiná věc. A to sice zda se taková věc jako je masážní křeslo rovněž časem "nepřejí" a neskončí jako např. většina rotopedů, tj. jako věšák na oblečení, apod.



Kristina - 28.11. 2009 17:03
Michale dobrý den :) zdravím \vás po 2letech.. křeslo v koutě neskončilo,rodiče si ho střeží jak oko v hlavě, nakonec jsme si ho koupili i my a jsme mooc spokojený - je to proste labuž ;) nechat se večer u telky masírovat, hlavne ty lymfatický masáže na nohy u toho našeho křesla profimedica jsou supeer.



Vlado - 31.7. 2010 15:33
Zdravim Kristina, hladame akurat masazne kreslo pre rodicov, vedeli by ste mi nejak poradit? Alebo aky typ kresla ste kupili.



Kristina - 31.12. 2010 19:57
Dobrý den Vlado, doporuciuji jen námi vyzkoušené typy Sanyo HEC DR 7700, to mají rodiče, my máme Profimedica 017.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj