Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Zdravotní masér kurz



Michaela - 12.7. 2011 17:24
Ahoj, máte někdo zkušenost s kurzem na Zdravotního maséra. Uvažuji si tento kurz udělat. Mám kurz Masér pro sportovní a rekondiční masáže od Dexter Academy. A teď nevím zda udělat kurz Zdravostní maseér u pana Flandery nebo u Dexteru. Poraďte. Moc děkuji:-)



Kamila - 22.7. 2011 21:45
Ahoj, myslím, že pan Flandera už v tom má větší praxi. Informovala jsem se u Dextera a ještě před pár týdny ten kurz neměli akreditovaný. Zavolej si na Ministerstvo Zdravotnictví a ověř si to. Můžeš sem pak dát dalším zájemcům vědět, jestli ji už získali. Tak hodně štěstí...



machy - 20.10. 2011 11:41
Když si uděláte zdravotní kurz, máte určitě lepší vyhlídky na uplatnění, ale sportovně rekondiční kurzy u DA jsou určitě výborné, takže se domnívám, že máte skvělé vzdělání.



machy - 24.4. 2014 10:56
Kurz zdravotního maséra je náročnější co se týče učiva, svaly a vlastně celou anatomii se učí latinsky, i jiné předměty se vyučují jako např. chirurgie, patologie , epidemiologie, balneologie, latina, a jiné. Ale masáže jsou stejné. Já jsem nevidomý, takže jsem absolvoval kurz na speciálním pracovišti, kam se vidoucí nedostane. ale v Praze škola pana Stanislava Flandery je určitě výborná.



machy - 27.6. 2014 19:32
Michaelo, kurz s osnovami zdravotnictví asi pro vás nebude mít nějaký zásadní smysl, ke své soukromé praxi ho určitě nebudete potřebovat. Sice toho budete vědět více, ale co nevíte můžete si to zjistit. Všechno se dá zjistit na netu, ale rozhodněte se sama.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj