Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Jak vyprat masážní olej?



Martin - 5.10. 2011 11:48
Dobrý den,chci se zeptat,jak perete ručníky a prostěradla po masáži. Mám kvalitní slunečnicový olej Liyoli ,ale nemůžeme ho pořádně vyprat. Stále zůstávají mastné fleky a hlavně typická vůně oleje a nepřebije to ani aviváž.



Petr Němec - 6.10. 2011 07:36
Dobrý den Martine, doporučuji bio prášek PUER. Je to ekologické a účinné :-) Petr



Dušan - 9.4. 2013 01:11
Přidat do pračky trochu jaru - tak lžičku



Megi - 4.3. 2017 17:57
Pomůže uhličitan sodný /soda na praní/-skvělá věc.Má silně odmašťující schopnosti a poradí si se zápachem.Namáčím v něm ručníky několik hodin a pak pro jistotu ještě vyperu v gelovém pracím prostředku. Používám jasně žluté ručníky takže kdyby se i všechny skvrny nevyprali není to vidět ale hlavní je že prádlo nesmrdí od oleje ale má vůni čistoty.



Olga - 13.4. 2017 23:50
Mám taky dotaz ohledně praní ručníků od masážních olejů. Mám problém s tím, že mi ničí těsnící gumu u pračky. Olej se prý do gumy vstřebává a ta následně začne měnit tvar, zvlní se a netěsní. Už jsem jí jednou měnila. Dokud jsem měla pračku plněnou zvrchu, tak jsem tento problém neměla. Až když jsem si koupila s předním plněním. Máte někdo nějaký "fígl" jak tomu zabránit? Děkuji za případné postřehy.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj