Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Zábaly, wrap, balneo..



Kamila - 11.10. 2011 23:08
Zdravím,
už delší dobu se ohlížím po dovzdělání ohledně techniky zábalů, ale nemohu nikde po Brně nic najít. Nabídnout jen tak zábaly, jako jsem viděla v některých salonech, mi přijde jako absolutní zvěrstvo, chci tomu porozumět a naučit se techniky i nějaké způsoby, prostě o tom něco vědět..jsem masérka a ráda bych dále zábaly kombinovala např. s lymfatickou nebo anticelulitidní masáží apod. Můžete prosím někdo poradit?
Děkuji.



Alena - 9.4. 2013 14:09
Dobrý den, ráda bych svoji nabídku rozšířila i o různé zábaly a zvažuji kurz Balneo, tepelná terapie a zábaly u Dextru. Máte s tímhle kurzem někdo zkušenost, jestli se to vůbec vyplatí? Popřípadě můžete doporučit nějaky kvalitní užitečný kurz v Praze? Děkuji.



Jana K. - 6.5. 2013 21:03
Aleno já jsem ten kurz u Dexteru absolvovala, ale je to již několik let. Naučili jsme se pracovat s parafínem, s jílem, aplikovat skořicové zábaly, ozónové zábaly, rašelinové zábaly, terapii chladem. Indikace, kontraindikace, jaké jsou náklady, jak a v čem ohřívat.



Martin - 3.6. 2013 20:04
Tie ozonove zabaly su ako pri celulitide ci je to nieco ine? Alebo navstivit aj kurz celulitida?





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj