Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Suché uhličité koupele



zuzu - 17.3. 2007 21:21
Ahoj všem. Mám dotaz. Ráda bych přidala ke své masérské praxi i suché uhličté koupele. Ale vůbec nevím kam a na koho se obrátit. Děkuji.



Dalibor Lžičař - 2.5. 2007 12:48
Ozvi se mi na email a až budu mít čas, tak Ti k tomu můžu něco napsat.Byl jsem do této metody "zasvěcen" v Praze na Motole.Osobně ji plánuji také do masérny.



Lucie - 21.6. 2007 13:43
Dobrý den,prosím o radu. Ráda bych do své provozovny zařadila suché uhličité koupele,ale nevím kde sehnat bližší info.Mám provozovnu pedikúry a reflexní terapie,krom toho pracuji jako zdravotní sestra,takže ani nevím zda bych toto mohla dělat. Děkuji moc za odpověď.



Zdeňka - 7.11. 2007 15:11
Také bych chtěla poprosit o bližší informace o suchých uhl.koupelích,které bych ráda provozovala ve svém masérském studiu.Lze jít někam na rekvalifikaci,kde zakoupit vak,atd.Moc děkuji.



Václav Vajda - 2.3. 2009 11:30
Dobrý den ,rád bygh zavedl ve své provozovně suché uhličité koupele .Prosím o bližší informace ,co je všechno k této činnosti potřeba , myslím tím povolení , schválení ,kvalifikace personálu a pod. Děkuji.



Iva.M - 2.3. 2009 20:11
www.balfit.wz.cz tam si objednáte kompletní sadu i s certifikátem a proškolením. Dále je potřeba souhlas hasičů, bezpečáků i vlastníka budovy ve které máte provozovnu že tam můžete mít tlakové lahve.



Rigi - 18.8. 2009 13:14
Suché uhličité koupele jsem absolvovala v lázních, ale točila se mi z nich hlava a zvedal žaludek. Už bych do nich znovu nešla. Zajímá mě, zda někdo z vašich klientů měl podobné obtíže. Děkuji





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj