Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Toaleta mimo masérnu



Míra Šlanc - 20.2. 2012 16:20
Zdravím všechny, mám možnost si pronajmout jednu místnost v Domově pro seniory, ale WC není v místnosti, ale na chodbě. Umyvadlo v místnosti je. Nevíte jak to je? Vím, že každá hygiena to chce jinak, ale přesto. Jsem z Kladna.



Marie - 21.2. 2012 11:25
WC v masérně? To je nějaký omyl, ne?



Monika - 15.6. 2012 18:10
Ne, wc není v místnosti,ale na chodbě. :-)Důležité je, že tam máte přímo v místnosti umyvadlo.



OTO - 15.6. 2013 20:53
Ja mam podobny problem. Nasiel som pekny priestr ale wc je na chodbe kam maju pristup najomcovia budovy. Je to pri vytahu. Je spravne aby sa klient v pripade poterby pocas masaze obliekol a siel na wc a potom opat upravil na masaz?



OTO - 15.7. 2013 07:10
Nebude obtazovat zakaznika ak pocas masaze sa bude musiet obliect ist na chodbu na tolatu. Chodba je pre verejnost takze sa musi obliect celkom.



Ji. - 15.7. 2013 16:30
Oto, bohužel Váš dotaz zůstává bez odpovědi. Zde by měli reagovat kolegové, kteří rovněž nemají wc ve společném prostoru s masérnou a mohli by se o své řešení této situace podělit s ostatními. Já ve svém salónu mám k dispozici klientům jak toaletu, tak umyvadlo a sprchu a - neumím si ani představit, že by to mělo být nějak jinak. Jsem si vědoma toho, že řada masážních salónů je o jedné místnosti, kam se vchází z nějakých společných prostor (chodby), ale také z praxe vím, že pokud masáž trvá déle a je prováděna dobře, stává se ne zřídka, že klient si potřebuje na toaletu odskočit, je celý mastný od oleje, "rozespalý" - představa, že by se v průběhu masáže měl pořádně otřít, celý obléknout, upravit a někde na chodbě bokem použít wc - to přeci takhle nejde... (?). Zajímalo by mne také, jak to další kolegové s jinou dispozicí (vybavením) salónu, řeší. Tak snad je odpověď a rada pro Vás, Oto, někde na cestě... (bohužel za sebe nemohu poradit, nevím - samozřejmě, že by oblékání a vycházení na chodbu zákazníka obtěžovalo - mě se popsané jako zákaznici na celotělové masáži stalo také, no, neměla jsem jinou možnost, musela jsem jít ven). Jo a ještě - pravdou je, že každá KHS to žádá jinak. Ta "moje" dle svých předpisů nařídila samostatné wc pro mne a pro klienty prý nemusí vůbec být, nepožadovali jej. Takto jsem to nechtěla přijmout zase já, takže wc v prostoru salónu je pro klienty a pro mne se našlo na té chodbě :-) Ji.



Ji. - 15.7. 2013 16:34
...mně se popsané stalo také... omluva, Ji.



Adéla - 24.11. 2013 21:35
Já mám wc v chodbě a ve studiu připravený župan aby se klienti nemuseli oblékat. Využili to jen 2, jinak si klient odskočí před ppř po. ale je pravda, že před masáží upozorním, že masáž trvá hodinu a pokud potřebují aby si zašli





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj