Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Pyramidové baňkování



Míra Rybka - 18.3. 2013 23:14
Zdravím, absolvoval jsem kurs pyramidového baňkování. Chtěl jsem o tom najít další informace, knížku, prostě cokoliv, co by mi odpovědělo nějaké otázky a prohloubilo znalosti. Na internetu jsem nic nenašel, poradil by někdo? Jediné, co ještě vím, že tento způsob baňkování je podle paní Z. Jelínkové. Předem děkuji za tipy.



Martina - 30.3. 2013 20:43
Zdravím, co by si Míro potřeboval vědět? Knížka jako taková od Z. Jelínkové není. Jinak knížek o baňkování najdeš fůru. Jen si vybrat. Většina, informací z těchto knížek, ale pracuje se základy ČM.



Míra Rybka - 19.4. 2013 00:32
Zdravím, nedíval jsem se sem delší dobu, tak jsem nevěděl, že už je tu reakce. :) Chtěl bych vědět, zda existuje více informací k pyramidovému baňkování. Proč je lepší než klasické, už jsem absolvoval i klasický kurs a tam se na tento způsob baňkování moc netváří. Prostě co nejvíce informací. :)





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj