Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Uznání kvalifikačný kurzu v zahraničí



Nela - 13.10. 2013 16:02
Dobry den. Chela by som sa opytat kto ma skusenost s kvalifikačným ( pozor nie rekvalifikačný) kurzom maser u Dexter akademi alebo Flandera a Refit? Je s tymto kurzom problem v zahranici uznavaju ho ako dostatocnu kvalifikaciu?

Dakujem Nela



machy - 25.10. 2013 23:15
Nelo, já jsem absolvoval kurz s osnovami ministerstva zdravotnictví a z tohoto důvodlu jsem si moho koupit certifikát IES, který by měl platit po celé Evropské unii. Ale já tomu moc nevěřím. Myslím si, že bych si asi musel udělat nový kurz v té určité zemi. Nemám s tím zkušenosti, ale to je můj názor.



George - international masseur - 3.11. 2013 07:32
Nelo, pokud chceš pracovat v zahraničí a nechceš mít úřední problémy musíš podstoupit velice tvrdé zkoušce, která spočívá v registraci IRMT ( International Register of Massage Therapists) čili mezinárodním registru masérů, a od této společnosti si udělat jejich kvalifikační, zdůrazňuji kvalifikační kurz. Upozorňuji není lehky a levný !! Druhou možností je zajít si do Dexter akademi a nechat si vystavit kurz který jsi u nich absolvovala a požádat o mezinárodní platnost pro danou zemi, musíš podstoupit ještě jednou zkoušky. U certifikátu Flandera a Refit nemám zkušenosti.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj