Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Ayurvéda - kde studovat?



Martin - 1.11. 2013 23:41
Zdravim, do ktorej skoly sa prihlasit ak chcem zacat studovat ajurvedu alebo ako ju zacat studovat mate nejaku dobru literaturu?



BozenkaH - 18.11. 2013 22:33
Martine, do začátku mrkni na internetovou učebnici: http://www.ajurveda-brno.cz/ucebnice-ajurvedy
Je tam vše hezky a srozumitelně popsané.
Pokud jsi příznivcem spíše tištěných knih, doporučuji AJURVÉDA - MUDr. David Frej



Ji. - 19.11. 2013 08:12
Boženko, zhlédla jsem Tebou doporučované stránky o ajurvédě a jsou úžasné. Snažím se postupně ajurvédské prvky zanášet do svých masáží, neboť mne ajurvéda skutečně oslovuje. Ve svém osobním životě jdu již touto cestou. S velkým zájmem pronikám do tohoto systému a začínám cítit, že opravdu funguje. Poděkování tedy, že s námi tuto stránku sdílíš... zdravím Ji.



BozenkaH - 19.11. 2013 12:41
Ji.: Rádo se stalo :-) Sama to poznávám, a zdroje jsem hledala dlouho, takže ráda pošlu dál :-) Samozřejmě - každému může užitečné připadat něco jiného - já pro sebe hledala něco od úplného začátku, co bych jako naprostý laik snadno pochopila, a tohle mi přišlo dobré. Ta kniha je napsaná velmi dobře a čtivou formou, takže ji doslova zhltnete. Ještě mám knihu: AJURVÉDA PRO ŽENY - Dr. Robert E. Svoboda, také výborná... :-)





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj