Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Opěrkový syndrom - pomohou masáže?



Eva - 19.7. 2014 21:08
Po 4měsících po menčí havárii se léčím na opěrkový sindrom.Po pár hodinách běžných denních činností se mi točí hlava,bolí krční páteř a přechází to do bolesti hlavy.Mám za sebou spoustu procedur,ale potíže neustupují. Užívám 10 dnů Ginkgo Bilobu dají se použít nějaké masážní techniky, nebo akupunktura či něco jiného?



machy - 19.7. 2014 23:35
Evo z vašeho příspěvku není jasné co vám konkrétně je, máte vysunutou či vyhřezlou plotýnku, nalomený či zlomený obratel. Pokud to je tak jak píšu tak by mohla pomoci dornova metoda a opatrná klasická masáž.



Eva - 20.7. 2014 20:32
Na rengenu krční páteře se neprokázalo žádné zranění. Jen už džíve se prokázala začínající altróza a zakřivení krční páteře které má byt normální, mám rovné.Na CT hlavy také vše normální.Na neurologii mi bylo řečeno, týden po nehodě,kam jsem šla s bolestmi a motáním hlavy,ze mám pouze nízký tlak at se jdu najíst a napít.Od té doby se léčí na opěrkový syndrom.Děkuji



machy - 21.7. 2014 17:53
Evo to vyšetření co píše Ivan si určitě nechte udělat. To , že máte krční páteř rovnou a měla by být do lordózy asi způsobuje ta krční artróza kloubů mezi obratly a ploténkama. Podívejte se když půjdete na klasickou masáž šíje tak nic nezkazíte. Já bych doporučoval zkraje tak 1x týdněa uvidíte . Pak třeba udržovací méně častou, to se pak domluvíte s masérem.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj