Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Práce masérky v těhotenství



Karolína - 14.6. 2015 15:00
Vsechny zdravim a zadam o radu a zkusenost....jsem maserka a asi pred mesicem jsem si otevrela vlastni masernu a dnes jsem zjistila,ze jsem tehotna a tak trosku nevim co dal. Ma nekdo zkusenost,ze masiroval i v tehotenstvi? Dekuji za rady a preji krasny den.



Romana - 14.6. 2015 21:16
Fíha, tak to asi není dobré - myšleno tedy jako začátek kariéry...
Jako těhotná jsem ještě nemasírovala, moje masérka masírovala tuším do 4. měsíce, pak si vzala na pomoc paní z ÚP.

Já byla před 14 dny na gyn.zákroku (ambulantním), vše o.k., pak jsem ale namasírovala šest lidí a druhý den začala krvácet - takže já za sebe bych to nepodceňovala, je to přeci jen zápřah - a to musím říct, že jsem kus ženské a máknout umím :)



Karolina - 14.6. 2015 23:19
No zatim se tim nezivim...masaze delam protoze me hrozne bavi,ale celkem se mi to rozjizdi,tak to nechci hned utnout. Masaze bych chtela delat do te doby co mi to me telo dovoli....spis se bojim toho,ze tehotnym by se nemeli masirovat dlane,tak si rikam kdyz dlani masiruji,tak jestli nevadi i toto. Nebo jake masaze by byli vhodne. Moc dekuji za jakoukoli radu.



Karolina - 14.6. 2015 23:21
Romi....no mozna jste mela byt taky opatrnejsi a nebrat hned tolik lidi. Brzy se uzdravte at muzete zase brzy pracovat.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj