Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Štamprla ve studiu



Vladimír - 23.6. 2017 21:19
Dobrý den všem :)
Ve studiu nabízím také dražší rituály a rád bych kromě udržení jejich kvalitativní úrovně nabídl na uvolnění a přátelskou atmosféru jednoho chlapského panáka kvalitního pití. :)

V provozním řádu jsem však uvedl (dle předlohy), že se v masérně nejí ani nepije.

Hrozí za to pokuta?

:) Díky a mnoho úspěchů!



Pavla Linhartova - 27.6. 2017 02:09
Vladimíre ,ze zkušenosti vím, že vám to většina lidí odmítne. Protože přijeli autem, protože by se v létě moc potili, protože nepiji apod. Do provozního řádu si to ani dát nemůžete. K masažím alkohol nepatří to by neprošlo hygienou. Kdyby jste byl tantrický masér tak bych řekla, že chcete klientku zbavit zábran. Ale věřte že pokud venku není 10 stupňů pod nulou nemá frtan v masérně význam. Lidi k vám nebudou chodit na panáka ale na dobře provedené masáže. Toho si na sobě ceňte!!! Sklenice vody po masáži lidem určitě udělá lépe.



Vladimír - 27.6. 2017 09:37
Ano, zbavit zábran. :)
Co se dá dělat no. Já se ptal, protože vím, že dnešní tzv. barber shopy, tedy pánští styloví kadeřníci ve svých studiích normálně kvalitní pití nabízejí a také musí mít hygienický řád.

Tak právě nevím jak to je.



Petr Němec - 2.7. 2017 13:01
Alkohol před masáží ? To snad ne. Zbavit se zábran může klient tím, že vidí že jste profesionál. Mně by teda panák před masáží spíše odradil.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj