Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Mobilní masér - masáže u něj doma



Ála - 27.12. 2017 06:54
Dobrý den, už jsem tady četla mnoho příspěvků o tom, že jako mobilní masér byste si neměli zvát své klienty domů, ať máte sebelepší prostory. Co kdyby však každý klient před masáží podepsal něco jako souhlas o tom, že místo vybral on? Je přeci na klientech, kde se rozhodnou, že budou masírování, ne? A ještě, nevíte, jak je to od nového roku s EET?? Všem děkuji za jakékoli příspěvky a masírování zdar.



Dáša - 28.12. 2017 10:35
Může to mít souvislost s nutností provozního řádu. Když si je zveš domů, nabízí se, že máš prostory, tudíž by měly mít nějaký oficiální glejt. Nesnaž se předpisy udolat logikou, to se nedá :-)
Druhá věc je, že kde není žalobce, není soudce. Musel by tě někdo napráskat, že doma masíruješ. Pravděpodobně by byla napadnutelná i reklama typu - jsem mobilní masér, ale klidně přijeďte i ke mně domů... A nejen napadnutelná, teď když to píšu, vypadá to blbě. Takže bys to musela oddělit: a) mobilní nebo za B) ke mně domů. A to už je zase ta stálá provozovna. No - je to k diskuzi :-)





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj