Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - rekvalifikační kurz



Míla - 7.2. 2008 12:45
mám dotaz a zároveň prosbu na některého čerstvého absolventa zákl.rekval kurzu.Na konci února mi začíná kurz a vůbec nevím co mě čeká.Jedná se mi spíše o ty teoretické znalosti.Obdržela jsem nějaká skripta,ale neumím si představit co po nás budou všechno chtít vědět a jaké otázky se vyskytují u záv.zkoušek.Jak hodně podrobně se mám připravit.Tři týdny kurzu na zvládnutí toho všeho učiva/ bez předchozího nastudování /se ni zdá dost drsné.Kurz bude probíhat v Brně.Prosím, mohl by mi někdo ten kurz alespoň trochu popsat moc by jste mi pomohli a zároveň snad uklidnili.Beru to dost vážně chtěla bych se masážím pak věnovat profesionálně a vstoupit pak mezi vaše řady.Jinak všem masérům profíkům i těm čerstvě začínajícím přeju co nejvíc spokojených klientů.AŤ ŽIJOU MASÁŽE!



Martina - 8.2. 2008 16:38
Ja ho delala v listopadu v Praze, taky tri tydny. Chteli po nas akorat asi 24 svalu a zakladni kosti. Potom se ptali, kde ma jaky sval zacatek a upon. Flexe a extenze. A jeste kontraindikace a neco malo z prvni pomoci. to bylo u ustnich. a v pisemnych je toho vcelku dost, nevim jak podrobne mas skripta, kolik stranek nebo co v nich vsechno je. Ale u pisemnych sme i zakreslovali svaly do kostry. Ale vsecko s nama probirali a 2 dny pred pisemkou sme si to i nanecisto zkouseli kreslit. Myslim, ze se nemas vubec ceho obavat.Pokud se nato aspon podivas a nevykasles se na to, tak to zvladnes uplne v pohode.



Míla - 8.2. 2008 20:30
Martino díky za odpověď toho kde má jaký sval začátek a konec jsem se bála nejvíc.Píšeš,že pokud se na to aspoň podívám tak to zvládnu já se na to sice podívám,ale všechno si rozhodně nezapamatuju. Učím se kde co,ale tohle teda zrovna ne.Je toho tolik že se nejsem schopna to naučit.A to zakreslování svalů do kostry tak to jsi mě fakt dorazila.No nevím čím víc se blíží můj termín kurzu tím víc se bojím,že to nezvládnu,ale jinak moc díky.



Eva Machová - 8.2. 2008 20:42
Byla jsem několikrát přítomna ve zkušební komisi a znám pouze dva lidi, kteří to neudělali,ale ti byli fakt totálně neschopní. Jinak je to hlavně záležitost toho, co člověk chce. Když si to denně s ostatními několikrát na kurzu opakujete, nemusíte se ani učit. Ty lidi, kteří to neudělali zjistili v průběhu kurzu, že to ani dělat nechtějí.



Míla - 8.2. 2008 21:17
Tak Vám oběma ještě jednou děkuji a jdu se opět ponořit do hlouby skript.



Eva Machová - 10.2. 2008 19:20
To je nesmysl, učit se napřed. Jak znám všechna skripta, je tam spousta věcí, které potřebovat vůbec nebudete nebo si to jinak vyložíte a naučíte se to špatně. Nechte to až na kurz.



Iva - 11.2. 2008 22:36
Zas takový nesmysl to není. My jsme skripta dostali asi měsíc dopředu (přesně už nevím) a učit se můžeš aspoň anatomii - kosti a svaly. Je toho dost, nenechávej to na poslední chvíli. Záleží taky na tom, jak dlouho jsi ze školy a jak sis odvykla učit se - hlavně si pamatuj, že se učíš i pro sebe, nejen pro komisi.



Míla - 12.2. 2008 09:49
Ivo též děkuji za odpověď a máš pravdu že se neučím jen pro komisi,ale především pro sebe.Ze školy už jsem víc jak 20 let takže mi to dá víc práce to natlačit do hlavy.Učím se i tu dermatologii,ale nevím jak moc na tom bazírujou.Nejsem schopna se naučit u svalů kde má zač.úpon a kon.a navíc ty nákresy jsou dost špatný.Mám sice pujčené knihy anatomie,ale v každé je to trochu jinak prostorově zakresleno.Nicméně děkuji že jste se zapojily do diskuze,protože takových "přípravářů" jako jsem je hodně a určitě se jim tyhle informace o průběhu kurzu budou hodit.Tak ještě jednou dík.



Jana - 3.6. 2008 11:21
Dobrý den, Všem chtěla bych se informovat kde si můžu udělat kurz v Českých Budějovicích. Ráda bych byla užitečná. Děkuji Všem. Krásný den



Jana1 - 23.6. 2008 13:56
Ahoj Jani, prosím našla jsi ten kurz v ČB?jestli ano-podej mi prosím informaci na sraierova.j@seznam.cz
Měla bych taky zájem a nevím kam se obrátit..Díky moc



Petra - 28.6. 2008 09:46
Prosim potřebuji se dozvědět kde se dělá kurz Bowenova technika jsem s CHebu dík.



Zdena - 29.6. 2008 19:03
Petro, podívej se o pár řádek níže,tam máš informace o kurzech "Bowenova masáž".



Petr - 9.12. 2008 17:05
nejspíš Míla, která měla dotaz letos v unoru, jak zvládne školu už asi má certifikát a nechodí na tyto stránky, já jsem ve stejné situaci, jen posunutý o rok později a kdyby čistě náhodou tuto zprávu četla, zajímalo by mě zda zkoušky zvládla a vše okolo kolem. Jsem také nervozní... Díky moc za odpověd pokud bude možná Petr



Hela - 11.12. 2008 00:21
Tak to tady pročítám,neboť se rozhoduji do Brna na tento kurz a jde mi mráz po zádech.Mám obavu z těch závěrečných zkoušek. Manžel je lékař,takže by to byl trapas je neudělat. Mám 47let a toto mě vždy lákalo. Jinak Petrovi držím palečky.Napiš,jak jsi pak dopadl Hela



petr - 11.12. 2008 16:55
děkuji moc a určitě dám vědět, trapas by to nebyl, ale lepší ba musí se jít do toho s myšlenkou, že to člověk zvládne a to je půl uspěchu, ale to se lehce píše:-) já mám termín v březnu volný, leden nemohu, ale už mám poznatky, že škola Juventus v kohoutovicích je levná a má všechny akreditace školství. A není špatná dle informací. Já ale první kurz bude dělat u Mudr.Beneše v Komíně, což je všechno o Brně. Ještě jednou díky Petr



Jana - 7.1. 2009 20:50
ahoj Petře a všichni ostatní studenti. Já se na kurz chystám teď v únoru a už teď mám z toho velké obavy, že zkoušky nesložím. Snažím se už něco dopředu naučit, ale mám pocit, že mi do hlavy neleze vůbec nic. Snad to ve škole bude lehčí a půjde mi to o něco líp než doma. Všem držím pěsti ať to dobře dopadne.



Míla - 9.1. 2009 15:07
Pro Petra a všechny ostatní,kteří se s obavami chystají na kurz.Ano,zkoušky mám úspěšně za sebou.Otevřela jsem si svoje malé vlastní studio,které myslím zatím s úspěchem provozuji.Školu jsem absolvovala v Brně v masérské škole u pana Němečka a i dnes bych nevolila jinak.Po odborné i praktické - a to především - je na vysoké úrovni.Sám pan Němeček,který i praktickou část vede je profík každým coulem a to nejen proto,že absolvoval několik stáží v Číně.Takže technika, odbornost, letité zkušenosti a provedení masáží jsou z pravé ruky.Měla jsem totiž možnost srovnání i s jinými, dnes již též maséry.A k těm samotným zkouškám.Vedl je velmi citlivě a s ohledem na momentální rozpoložení,trému a obavy každého z nás.Byl skvělý ,chápající a velmi ohleduplný.Nedávno jsem absolvovala u něj ještě jeden nástavbový kurz a můžu říct,že opět patřil mezi nejlepší.Tak nic se nebojte naučit se to sice musíte,ale neznám nikoho ,kdo by to neudělal.Držím palce



Jana - 9.1. 2009 22:03
Mílo, moc vám gratulji ke složení zkoušek a otevření studia. Mimochodem ve kterém městě??? Je hezký si přečíst váš dotaz přesně před rokem a váš včerejší vzkaz :-)) Je to povzbuzení pro nás, které studium a zkoušky teprve čekají a přála bych ostatním i sobě,aby jsme za rok mohli něco stejnýho napsat i my ostatní. Držím pěsti v podnikání.



petr - 11.1. 2009 19:04
Též se připojuji ke gratulaci a když řeknu pravdu, vše krásně již napsala Jana, já jen doufám, že podnikání již jen kvete, jak se říká... díky moc za podporu, štastný nový rok všem!!!



Jana - 14.1. 2009 12:35
Petře, chci se zeptat, kdy nastupuješ na kurz a kam???? Já jdu teď 2. února do Brna Kohoutovic tak jestli se náhodou nepotkáme v lavici podle toho co píšeš :-))



petr - 16.1. 2009 02:20
Ahoj Jani, no chtěl jsem to zcela úplně jinak, ale o tom budeme mít čas promluvit třeba v té lavici. Přátelé, budoucí kolegové prostě držte nám place 2.2.2009 měníme život... a je super, že toto forum tu je, díky za něj petr



Jana - 16.1. 2009 23:32
ahoj Petře, myslím, že v lavici toho moc nenamluvíme :-) Byla jsem si dnes vyzvednout skrypta a musím uznat, že už teď jsem z toho dost vedle co po nás budou chtít a začala jsem se poctivě učit už dneska.



petr - 17.1. 2009 12:47
věřit, že to nebude tak hrozné je půl úspěchu, ale strach ten mám i já!!!



Jana - 17.1. 2009 18:07
Petře, už máte skripta u sebe???



petr - 18.1. 2009 07:30
nemám, chci tam zajít začátkem týdne, ale hodně mi pomáhá, když si přečtu dřive napsané vzkazy i Míla hodně řekla. Já tedy ale mám strach také, jen se ta nervozita u mě ukáže až předposlední den a den zkoušek a to bude malé zemětřesení, jak se bude celá škola chvět :-)



Jana - 19.1. 2009 12:49
Omlouvám s Petře, ale bohužel se v lavici neseznámíme, musela jsem z rodinných důvodů intenzivní kurz přesunout. Ale držím mc a moc palce a dejte vědět jak jste dpadl. Já se pokusím o studium o něco později.



petr - 19.1. 2009 16:47
přeji Vám, aby se v rodině vše vyřešilo k dobrému a určitě dám vědět, pokud (až) se mi to náhodou podaří dotáhnout do konce....



Jana - 22.1. 2009 21:50
Petře děkuji, snad to bude všechno klapat. Nakonec jsem se přihlásila na víkendové studium na dexter academy a začínám 21.2 tak uvidím jak to zvládnu. Konec je 29.3 tak vám napíšu jak jsem dopadla. Vám a všem ostatním z kurzu držím palečky a napište jak jste dopadl



petr - 23.1. 2009 10:55
no už plavu jak sekera, jen když skripta čtu, jak to někdo mohl dokázat....!!!???? už ztrácím tu jistotu....



Jana - 23.1. 2009 11:06
:-))) :-))) jsem na tom úúúúplně stejně



Hanka - 9.2. 2009 14:33
Ahoj. Přihlásila jsem se na intenzivní kurz dexter academy a začínám už od 2.3 a končím 20.3. Je po tomto kurzu uplatnění?



LUCKA - 14.2. 2009 11:47
DOBRY DEN,MUSIM ŘICT ŽE MI VAŠE DISKUZE POMOHLA PŘEKONAT STRACH Z MASERSKEHO KURZU.PŘIHLASILA SEM SE NA KURZ K PANU BENEŠOVI V BRNĚ-KOMINĚ OD 7.3-27.3 2009.MAM DOMA UŽ NĚJAKA SKRIPTA A MUSIM ŘICT ,ŽE Z TOHO MAM HLAVU JAK ROHOVEJ BARAK.RADA BYCH SE TU SEZNAMILA S NĚKYM KDO JDE NA STEJNY KURZ JAKO JA,AT V TOM NEPLAVU SAMA.JINAK VŠEM DRŽIM PALCE ,AT VAM TO DOBŘE DOPADNE



Marie - 10.3. 2009 08:09
Ahoj všem kdo se chystáte nebo již chodíte na rekvalifikační masérský kurz.Já už chodím do centra regeneračního vzdělání v Praze 10(je to velice prestižní škola a u závěreček jsou hodně přísní) a musím říct,že mám docela velkej vítr ze závěreček ,poctivě se učím každou novou látku,takže zase nemůžu říct,že to nejde naučit,jde...jen se bojím trémy,na které vždy ztroskotám...Určo dám vědět jak to z těma závěrečkama je,jestli jsou tak přísné a hlavně jak jsem dopadla...termín závěreček mám až v druhé polovině dubna,protože se nám to tam šoupne kůli svátku...písnu..držte mi palce a já všem taky moc a moc držím palečky..



Maja - 17.3. 2009 16:12
Ahoj všem,začala jsem dělat rekva.kurz na pedikúru,rada bych věděla zda se to opravdu dobře naučím.Poprvé jsem měla skalpel v ruce,a docela jsem měla strach,ani my to moc nešlo.Děkuji předem za odpověd.



Iva - 18.3. 2009 22:53
Jsou pedikérky, které se to se skalpelem nenaučí nikdy a proto dělají jenom s credem. Určitý respekt je na místě, ale se strachem daleko nedojdete a neházejte flintu do žita. Sežeňte si skalpel celokovový bez vyměnitelnejch jednorázovejch čepelek, a ten je o dost "tupější" posaďte si před sebe někoho z rodiny, dostatečně mu nakrémujte nohu, aby se skalpel hezky posouval po kůži a jenom "jako" seřezávejte.A tu kůži, na které budete pracovat, stále napínejte. A poprvé to nešlo skoro nikomu.



petr - 4.4. 2009 14:36
Tak už neplavu, ale už jsem doplaval! Musím přiznat, že ten třítýdenní intenzivní kurz byl dost náročný tedy jak to vidím já a i pár spolužáků to též řeklo. Ono přijít po létech do školy, něco narvat do hlavy, není někdy jednoduché.



Admin - 4.4. 2009 20:01
Petře, pokud jste skončil úspěšně, tak upřímně gratuluji, je to skutečně mnohem těžší "studovat v nestudentských letech", ale úspěch poté může potěšit o to více.



petr - 7.4. 2009 19:40
děkuji moc Admine, díky, díky,
petr



Marie - 21.4. 2009 07:13
Tak to v neděli dopadlo výborně.Zkoušející byli super,žádná tréma nebyla...hurá na další kurzy....



petr - 12.5. 2009 11:13
Marie, gratuluji ke složení zkoušek. asi jsi to zvladla lehčeji než já a s usměvem. To mě tedy nešlo ale hlavně že máme papíry. petr



Saša - 19.5. 2009 10:57
Dobrý den,chtěla bych si udělat masérský kurz, ale mám problém.Chodím do práce na dlouhý a krátký týden na dvanáctky.Vůbec nevím jak bych takové kurzy mohla absolvovat. Nevíte prosím o nějakém kurzu, který bych si mohla udělat s takovou pracovní dobou. Jsem z Pardubic. Moc děkuji.



Iva a - 19.5. 2009 16:39
Pak by bylo nejlepší udělat si kurz v jedný lajně, tedy vcelku a vzít si na to dovolenou. Já osobně mám dva doškolováky u Michala Dusila a neměla jsem žádnou připomínku a tak pokud by vám nevadila Praha tak bych to viděla tady a pokud by vám vadila příliš dlouhá doba myslím, že by určitě šlo i domluvit, že si půlku kurzu uděláte v jednom a doděláte v v jiném. Ale to záleží na domluvě s nimi.



Jana - 19.5. 2009 21:47
Dobrý večer,nevím si rady,chtěla bych si udělat masérský kurz,jsem z okolí Znojma a nemůžu dohledat jestli se konají nebo budou.Prosím o informace.Moc děkuji



Petra - 14.6. 2009 17:06
Dobrý den,prosím Vás, chtěla bych se zeptat, teď v květnu jsem dokončila 4.ročník zdravotnické školy,ale bohužel jsem nesložila maturitní zkoušku ze 2 předmětů a musím jít až příští rok v květnu. Myslíte že bych si mohla udělat rekvalifikační masérský kurz,ikdyž nemám maturitu, ale jen ukončený 4.ročník? Děkuji předem za odpověď, Petra



Petr Němec - 14.6. 2009 19:45
Ahoj Petro, pro absolvování rekvalifikačního kurzu není maturita podmínkou. Klidně jdi do toho. Držím palce a přeji hodně úspěchů. Petr



Anna - 15.6. 2009 10:33
Ahoj človíčkové!Plna nadšení a odhodlání jsem se přihlásila na rekval.víkendový kurz Michala Dusila v Praze v termínu 27.6.-2.8.
Abych to ale neměla tak moc jednoduché objevila se komplikace v podobě ubytování,která mi trošku "rozhodila sandál:-)".Teď jaksi nevím,kam se vrtnout a zdali riskovat nocleh na poslední chvíli.Asi se mezi vámi nenachází někdo se stejným problémem,se kterým bych mohla vytvořit tým? Pánové prominou :-)



Zuzana - 19.6. 2009 17:45
Dobrý den, přihlásila jsem se na rekval. víkendový masérský kurz.Chtěla jsem se zeptat jestli požadují při učení anatomie těla i latinské názvy. Děkuji



Ema - 30.6. 2009 11:31
Já jsem absolvovala masérskou školu Mgr. Šimáčka v Brně-Kohoutovících a řekla bych, že zkoušky byly dost těžké, ale dalo se to zvládnout. ..o to víc si cením toho, že jsem to Osvědčení získala



Zuzana - 1.7. 2009 21:23
Emo,musela jste se učit i latinské názvy?Zkoušky byly v čen těžké?



petr - 7.7. 2009 12:51
Zuzko, já jsem také byl v Brně u Romana šimáčka ale ani tam ani nikde jinde latinu nechtějí, to je jen ve vlastním zájmu, protože latina má jeden název, ale v češtině se dá najít i tři názvy na jeden sval a pak nikdo neví o čem mluví ten druhy i doktoři mají v tom zmatky, latina je přesná. ve škole se snaž ale naučit svaly jen v češtině podle učebnice. Rozhodně neříkat jeden sval v češtině a druhy v latině. To nikdo z doktoru nesnáší.



Stańa - 20.8. 2009 23:29
Ahoj všechny kdo absolvoval maserske kurzy v Hradci Kralove.Ja jsem se take přihlasila,vubec nevim jestli to udelam.Jak probihaji zkoušky,jsou těžke?



Pavlína - 6.9. 2009 22:05
Dobrý večer, ráda bych jsem se zeptala zda má někdo zkušenosti a jaké, dobré či špatné, s masérskou školou Buď Fit na Praze 9. Děkuji



Petra - 8.9. 2009 16:44
Dobrý den, chci si udělat rekvalifikační kurz přes ÚP tak jestli s tím máte někdo zkušenosti jak to probíhá. A ještě se chci zeptat v kolikati jste s masážemi začli, mám 22 tak jestli to není moc brzy?děkuji



Sylva - 19.9. 2009 23:28
Dobrý den, chtěla bych si udělat rekvalifikační kurz masér a chtěla bych se zeptat asi pro vás, co už to máte za sebou, na takovou srandovní otázku: Co stydlivost?Jsem stydlin a trochu me desí, že tam někde půjdu do naha... :o) Jakto to probíhá? :o)



Kaya - 19.9. 2009 23:34
Sylvo, žádný strach, na rekvalifikačním kurzu se masíruje minimálně ve spodním prádle (na záda a šíji je nutné odložit i podprsenku) a nemasírované části těla se přikrývají ručníkem.

Z počátku je stydlivost asi normální, ale uvidíš, že až se sejdete počtvrté nebo popáté, tak Ti to už vůbec nepřijde. Za prvé získáš profesionální nadhled a zadruhé zjistíš, že na tom nic není.

Držím palce :)



petr Blanensko - 21.9. 2009 09:34
Sylvo, neboj se, ve škole se schází podobně smýšlející lidé, chtějí se naučit tu stejnou věc, masáž a určitě jak píše Kaya do tří čtyř dnu budete jako jedna rodina a pak ti to ani nepřijde. petr



Sylva - 21.9. 2009 09:47
Díky za odpověd.Byla jsem se podívat na výuku a také mě přišlo, že je tam sranda a pohoda.No a tak mimo stydlivosti řeším ještě, ke komu mám jít.Jsem z Brna a nabízí se několik možností-Masérská škola v Kohoutovicích a pan Němeček - co je lepší nevím.Navíc jsem trémista a mám strach ze zkoušek.Byla jsem ve škole naposledy před 18 lety a netuším, jak mi to po letech půjde všechno do hlavy...Měla jsem v ruce knížku, kde se učí o kostře, svalech atd...šmarjáá, dá se to naučit? :o)



petr Blanensko - 21.9. 2009 21:32
No upřimě jako vždy, Kohoutovice s Romanem Šimáčkem jsem prošel no prolezl. Jsou nejtěžší školou a dnes to i jasně vím, ale na druhou stranu nejuznavanější školou na Moravě!!! Joj návrat do lavic je těžký. Ale výběr nechám na tobě, nebot je tu ještě doktor Beneš v Komíně. Když půjdeš za vlastním cílem, zvládneš to také. hlavně svaly jsou nutné, to je základ. petr



Sylva - 24.9. 2009 23:05
Taky to cítím, že to nebude procházka růžovou zahradou, ale na druhou stranu ty webky,i má osobní exkurze tam, na mě působila kvalitně.Mám takový pocit,že jsou tam lektoři, co jsou na svém místě.říkám si, že bych si třeba dopředu koupila tu jeho učebnici,abych se učila dopředu.Nikam nespěchám a možná ten kurz asi budu brát jako něco, co jsem chtěla moc znát,ale nemusím se tím třeba živit.Něco jako hobby.Ani to myslím není na škodu.No, asi půjdu nejdřív do té učebnice ;o) Ano pan Beneš je tu také, ale bohužel má jen ty 3-týdenní intenzivní kurzy a to v mém případě při 2 dětech a zaměstnání jaksi nejde dohromady,víš.Děkuji Ti za pozitivní slova a držím palce při masážích pokud se jimi zaobíráš pracovně.Pracuješ v Brně nebo v Blansku, nebo jinde?To víš, jsem zvědavá, jaká je pak následnost :o) Ahoj!



Petr Blanensko - 25.9. 2009 09:59
No procházka ružovou zahradou to je jedině s paní Procházkovou:-) viz škola R.Š., jinak to není růžové, ale dá se to zvládnout! Roman Šimáček nabízí učebnici za 1000,-Kč, ale při zaplacení kurzu tuto částku každému odečte, nejdůležitější jsou svaly. Ano dělám v Brně na dvou místech, ale psat sem asi info by byla reklama, stačí kouknout do seznamu a jsem registrovaný tam a ty dvě adresy jsou vidět. To Blanensko, to jsem se nějak musel odlišit od dalších petrů co tu také píší. Držím palce a dej vědět jak jsi dopadla u zkoušek. Petr



Sylva - 26.9. 2009 21:42
Aha, to jsem si neuvědomila :o) Tak se měj také pěkně a užívej krásného podzimu.Sylva



machy - 17.11. 2009 21:38
ahoj, někdo myslím že Petra se ptala jestli v jejím věku 22 let dělat m. kurz, zda není příliš mladá. Petro, samozřejmě když chceš být masérem v tvém věku, tak si ho udělej, na věku nezáleží, možná to je limitováno 18 roky. Já jsem si udělal m. kurz v 45 letech, dnes je mi 48 a můžu říct, že mám docela změny na prstech, hlavně po ránu, kdy mám mírnou ztuhlost prstů, což se za chvíli spraví. Přičítám to mému věku, kdy jsem začínal docela pozdě a tak nejsou tak odolné, ale ty jseš mladá a tvé prsty se lehčeji přizpůsobí. U nás v práci pracují maséři několik desetiletí bez potíží, protože začínali od raného mládí a ne jako já. A proto čím začneš dříve, tím lépe. Tak hodně štěstí



machy - 25.1. 2010 18:28
Pročítám znova tuto diskusi a opravdu nevím z čeho máte strach. Pochopil jsem, že se jedná všechno o krátkodobé kurzy cca měsíční a někdo tam v minulosti nakousl, že se učili 25 svalů, začátky a úpony těchto svalů. Prosím vás, mě je 48 let a kurz jsem absolvoval v 45 letech, učili jsme se 125 svalů, samozřejmě začátky, úpony, inervace, podrobný popis kostí, kdejakej výběžek atd a to jsme slepí a taky jsme to museli zvládnout. Kurz tval 5 měsíců, další předměty následovali jako patologie, epidemiologie, anatomie,latina, balneologie, chirurgie, psychologie, zvz, první pomoc, masáže a nikdo se s náma nemazlil. Jde o to se učit na nebýt pohodlný. Co vám vám jiného poradit?



Simona - 18.5. 2011 09:33
Dobrý den,,
prosím o radu. Ráda bych si udělala rekvalifikační kurz v brně a přemýšlím o škole p. Šimáčka a EduSpa.. Neporadili byste mě, která je škola je lepší? máte někdo zkušenosti ? Díky



marieticha - 28.5. 2011 18:33
Zdravím p.Simonu ,tak to řeším to samé a nevím. Přihlásila jsem se na intenzivní od 1.8 do 16.8. Rekvalifikační kurz v Praze Dexteru ,ale je zrušený. Všechno jsem měla domluvené dovolenou a ubytování jsem z Pelhřimova . Tak mám hlavu jako meloun co ted . Přehodila jsem termín na červenec a znovu rezervaci a dovolenou snad mě vrchní nevynese v zubech .Byla malá učast na srpen a červenec ,že nechaji ,tak nevím . S pozdravem Marie





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj