Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Bailine



Lucka - 2.7. 2008 21:02
Hledám v Ostravě, nebo okolí salón kde se provádí procedura Bailine.Také by mne zajímali zkušenosti žen, které absolvovali tuto kůru.



petra - 24.11. 2008 20:57
a v olomouci bailine provádějí? nevíte kde? díky.
petrunila@centrum.cz



Radek - 25.11. 2008 19:05
Rehabilitační středisko Fyzioterapie Ostrava s 11-ti letou tradicí .... studio (Bailine, lymfodrenáže,



petra - 1.12. 2008 21:49
ahoj, chystám se na proceduru Bailine, má s ní někdo nějakou zkušenost? Je to jen reklamní trik, nebo opravdu funguje? Děkuji..



denisa - 31.1. 2009 08:24
Něco podobného je v Hrabůvce ve studiu RM,chodila jsem tam loni a super,říká se tomu bodystyling



Terezie - 15.9. 2009 11:05
Ahoj Petro, ja jsem si to taky myslela, že je to jen kravina něco na zpusob teleshopingu.. to vrnění, ale když jsem potkala svou známou, která na střední vypadala jako koblížek a najednou přišla pěkně stavěná šik ženská, tak jsme se ptala.. jak to udělala.. a ona přes bailine.. nikdy jsem o tom neslyšela, přijde mi, že to ani pořádně nikdy nepropagovali, tak jsem to všude možně hledala na netu.. a nakonec se rozhodla to zkusit, dala jsem si pro začátek jen 5.. a když jsme se cítila, že moje ryfle nejsou na mě tak natěsno dokoupila jsem si dalších 5.. a teď mám po 4 cm míň na bříšku a po 2 cm na stehnech a zadečku.. je to i proti celulošce aj. Zkus si jen vyzkoušet tu jednu hodinu zdarma.. to je výhoda.. tam pochopíš jak to funguje... to s tebou začne smrskávát a uvidíš.. je to efektivnější jak cvičo.. kde můžeš totiž zatínat všechno svalstvo takhle intenzivně a naráz.. já si za těch 45 min. vždycky přečtu noviny a odreaguju se od práce :)



Michell - 30.9. 2009 11:08
Ahoj Terezie, mám za sebou již dvě terapie a zatím nicmoc nepozoruji. Změnila jsi svůj jídelníček, sportuješ,....?



Kiki - 22.4. 2012 12:11
Ahoj všichni,kdo jste vyzkoušeli bailine.
V diskuzích nacházím hlavně kladné ohlasy.
Může mi někdo říct,zda to nemá škodlivé účinky na zdraví,když se tak vlastně do těla pouští el.výboje.Ráda bych do toho šla,ale bojím se.Byla jsem to vyzkoušet,více jak intenzitu 25 jsem nevydržela...





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj