Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Jak zvládáte současnou krizi?



Rena - 14.8. 2011 18:27
Docela by mě zajímalo, jestli se potkáváte s negativním dopadem současného ekonomického stavu. Zůstává vám stejný počet lidí? Pozorujete odliv klientů? Nebo delší prodlevy mezi objednacími termíny?
Jakým způsobem to řešíte? Slevami? Akcemi?
(Samozřejmě chápu, že ne každý si přizná, že situace není dobrá - kdo chce, napište svou zkušenost, kdo nechce, psát nemusí...)



Marie - 15.8. 2011 07:35
V současné době hrají spíš roli dovolené, než krize. Do slev bych osobně nešla, jelikož na 99% by už klient za plnou cenu nepřišel.



Irena - 15.8. 2011 11:07
Jasný,situace je drasticky špatná,řeším to ukončením masérské činnosti,v tomto státě a v této ekonomické době je podnikání neúnosné...bohužel...všude samé dluhy kam se podíváš atd.děs a běs



Jan Samiec - 16.8. 2011 19:07
Paní Ireno prosím programujete nevědomky svým neúspěchem mysl účastníků této diskuse. Paní Rena je nastavena do roviny negativního stresu, tudíž přitahuje stejně nastavené jedince. Zjevně na tom ale ještě není tak špatně jako vy. Bylo velmi snadné pro řízení osudu, abyste se v této diskusi octli tváří v tvář. :-)

Nevím proč jsem zde zavítal já, možná proto abych to uvedl na pravou míru či vyrovna strany.

Souhlas s paní Marii, srpen a červen byl vždy nepropadovější měsíce z celého roku, lidi řeší začátek nového školního roku nebo dovolené. Paradoxně červenec bývá jedním z nejsilnějších. Zřejmě ti kteří to na dovči přepískli vzpomínají na ty co jim pomáhají od bolístek anebo je s sebou na ty dovče berou s sebou. Je to o know-how.

Že paní Irena končí s masérskou čínností, neznamená to, že by bylo podnikání v této době neúnostné, jak sama vysvětluje tím možná jen to, co se jí děje samotné... samé dluhy, děs a běs. Dpst možná to vyjadřuje jaký má k práci sama vztah. Pokud paní Reno k masérství chcete přistupovat jako k výnosnému jobu na vydělávání peněz, který prostě nikdy sypat nemůže, tak můžete skončit svou činnost jako paní Irena. Pokud za svou činností masérky cítíte víc, zřejmě vás jen vesmír zkouší a zjišťuje, čeho jste skutečně schopná a co za tím, co děláte skutečně stojí.



machy - 10.7. 2014 19:45
Tak mě napadlo, že hospodářská krize provede selekci masérů, ti méně zruční odpadnou a ti šikovní jedou dále. Je to takový paradox.



lenka - 19.8. 2015 13:28
Dobrým masérům lidé neodchází,naopak,máte li odliv-pak je někde chyba ve Vás





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj