Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 882
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 61
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 153
Moravskoslezský kraj 319
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 190
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 385
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Očkování

Ostatní 11 příspěvků

Pavla Talpová

Zajímají mne názory na očkování například žloutenky. Nechali byste očkovat své děti proti žloutence a proč?

Odpovědět

Karel

moje skušenost s očkováním proti žloutence jsou přimo katastrofické půl roční stav únavy horeček po očkování mě stačil Já bych určitě děti nenechal očkovat

Odpovědět

Dan

Myslím si, že očkování je rozhodně vhodné při cestách do exotických krajů, měl jsem svého času jet do Turecka na měsíc studovat a tak jsem se chtěl nechat naočkovat, bohužel z toho kvůli angíně sešlo. O očkování ale i tak uvažuji, myslím si, že pozitiva by měla být větší než negativa.

Odpovědět

anik

bojím se očkování.
pomozte mi.
v pondělí jdu proti tbc.
je mi 11

Odpovědět

Pavla

Aniku, můžeš přece odmítnout očkování. Jakékoliv nejen tbc. Chtěj informace jaké jsou účinky a negativní reakce. Hledej na internetu je tam spoustu informací proč očkovat a proč neočkovat a tvůj strach je myslím dobrý rádce. Poslochej svoje tělo co chce a co nechce ještě ho umíš dobře poslouchat. podívej se na IHAM.cz nebo metabolicketypy.com je to pouze můj názor. Drž se.

Odpovědět

Petr

Já jsem prodělal nedávno očkování nejen proti žloutence (TWINRIX), ale i břišní tyfus a meningoková meningitida. Musím říci, že jsem ani po jednom očkování neměl skoro žádnou reakci a po půl hodince v čekárně jsem se mohl v klidu vrátit do pracovního procesu. Očkování vůbec nebolí a je dobré se před ním pořádne nasnídat. Určitě nechodit na lačno.

Odpovědět

Blanka

téma očkování mne velice zajímá, mám malé děti a myslím si, že většina očkování má vedlejší účinky, ač se o nich nemluví. Zvláště pak hexavakcina o které se začíná mluvit, že bude od nového roku povinná. Očkovat proti několika nemocem najednou je několikanásobné oslabení imunity organismu najednou. Taky si myslím, že očkování je obrovký zásah do imunitního systému, obzvlášť malého človíčka. Ráda bych, aby se změnily u nás zákony a očkování bylo pouze doporučené a abych se mohla sama rozhodnout, co svým dětem naočkovat nechám a co ne. Pokud někdo víte na koho apelovat, aby došlo ke změně ráda se připojím.

Odpovědět

Pavla

Pokud Vás zajímají informace jak to je s povinným očkováním u nás pro a proti tak se podívejte na články v dnešní tj. 15.12.06 Mladé Fronte region Vysočina a je tam několik úhlů pohledu. Na těchto adresách jsou zmíněné články.

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=291&r=mfvrchovina&c=646236

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=291&r=mfvrchovina&c=646242

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=291&r=mfvrchovina&c=646243

zamyslete se nad tím

Odpovědět

Pavla

Sluníčkový den všem, letos bylo založeno rodičovské sdružení, které prosazuje lepší informovanost a svobodnou volbu při aplikaci očkování. Koho tato problematika zajímá v brzké době budou spuštěny stránky www.rozalio.cz

Odpovědět

Zdena

Protože se v současné době hodně mluví o hrozbě žloutenky a ani já nejsem zastáncem očkování, myslím, že nejdůležitější je posílit imunitu a hlavně ozdravit játra. Doporučuji Vám přečíst si článek MUDr. R. Zemka na stránkách celostní medicíny. Protože tyto stránky čtou hlavně maséři, bude pro ně zajímavé např. že mohou zařadit k masážím i baňkování jaterní zóny na zádech a tím přispět k ozdravění jater klientů. Více a mnoho dalších rad jak ozdravit játra si přečtěte zde: www.celostnimedicina.cz/jak-ozdravit-jatra.htm

Odpovědět

alfons

Já se nechal proti žloutence očkovat ve 30 a spustil se mi po něm atopický ekzém v obličeji, který se u mě předtím nikdy nevyskytoval, takže já si na rozdíl od nadšené většiny budu do smrti očkování vyčítat.

Odpovědět

Nový příspěvek