Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 884
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 60
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 154
Moravskoslezský kraj 318
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 189
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 384
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

masážní stůl

Provoz masérny 12 příspěvků

Petr Němec

Ahoj ve spolek. Používáte někdo elektricky výškově nastavitelný masážní stůl ? Poraďte značku, výrobce. Díky za info. Petr

Odpovědět

Eva

Ano, stímto masážním lehátkem, které je i vhodně široké jsem velmi spokojená. Je elektricky nastavitelné až do velmi nízkých poloh, takže je vhodné i k masážím čínským nebo shiatsu.Jedinečné pro lidi, kteří nemohou ležet na zemi - zejména staří občané. Zvlášť u něj oceňuji i sklopnou část hlavy, která je vhodná zejména pro velmi prsaté dámy. Příznivá je i cena. Já už ho mám déle, ale stálo něco kolem 11 000 Kč.Výrobce sídlí v Hostivicích u Prahy aje možné si ho dojít i prohlédnout případně hned objednat. Bohužel ale nevím jméno.

Odpovědět

Jirka

Dobrý den. Máte někdo informace kde se dá koupit froté prostěradla na stůl s dírou pro obličej? Za případnou odpověď děkuji a přeji pěkný den.

Odpovědět

Zdena

Pro Petra: já používám k masážím el. lehátko od firmy , Medhelp, jsem s ním maximálně spokojena, je dvoudílné s otvorem na hlavu. Nechala jsem si k němu ještě přidělat nožní ovladač místo ručního, područky a vysouvací zařízení na upevnění rolí papírových prostěradel. S půlválcem a polštářkem vše vyšlo na 27 tisíc. Mám i přenosné skládací od firmy Polster, to vozím za klientem, ale pokud Vás budou masáže živit, nešetřete penězi a ušetříte si záda. Během jedné masáže si na el. lehátku měním výšku podle různých hmatů i několikrát. Je fakt výborné, doporučuji všem.

Odpovědět

Zdena

Pro Jirku: froté prostěradla navlékací s gumou mám z firmy Polster, nejsou s otvorem na obličej. Ale to myslím není problém podle otvoru v lehátku vystřihnout a oentlovat. Každé lehátko má jiný tvar otvoru. Přeji pěkný večer.

Odpovědět

Jirka

Zdeni moc děkuji, asi to tak dopadne.Oentlovat sice bude problém, ale chvála bohu máme šikovné manželky.
Dík a pěkný den.

Odpovědět

Iva

Jirko, myslím, že netřeba manželku zatěžovat. Z mé zkušenosti vím, že klienti froté i plátěné prostěradlo "udýchají" dokonce někteří si vyžadují otvor zakrýt alespoň ručníkem. Vyzkoušejte si to - vážně se neudusíte.

Odpovědět

Iva

Jen je třeba pěstí otvorem v lehátku prostěradlo trochu postrčit ať není přímo na obličeji

Odpovědět

jarka

jsem bez kurzu,samouk a moc mě baví masírovat své blízké,prosím poraďte kde koupit levnější masérský stůl s otvorem.děkuji moc

Odpovědět

ladineks

Hezký den, mám ten samý dotaz co Jarka... také bych potřeboval někaky levnější masážní stůl, pouze pro rodinu a pár známých...

Odpovědět

Petr Němec

Na internetu určitě najdete stoly kolem 3.000,- Kč, které vyhovují nekomerčním účelům. Doporučuji dřevěný a šířku alespoň 75 cm. Tady vám konkrétní obchod napsat nemůžeme, byla by to reklama. Petr

Odpovědět

Majka

má někdo zkušenosti s těmito masážními stoly,
Prosport 2
Prosport 3
Ultra

Odpovědět

Nový příspěvek