Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 882
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 61
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 153
Moravskoslezský kraj 319
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 190
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 385
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Chiromasáž

O masážích 6 příspěvků

Slávek

Jaký máte názor na chiromasáž?

Odpovědět

Klára

Určitě je to velice příjemné, jen mi to připadá, jak když spojíte měkké techniky a kosmetickou masáž. Jen se to zase jinak jmenuje. Ale proč ne.

Odpovědět

Slávek

Prakticky všechny metody masáží vycházejí z několika dříve používaných metod. Právě to spojení měkkých technik a kosmetické masáže je úžasné. Jedním vrzem se tak řeší bolesti hlavy, migrény, únava, napětí a zároveň kosmetické úpravy pleti, ačkoliv ty jen okrajově. V chiromasáž se hlavně používají speciální hmaty, spojené s lehkou mobilizací páteře. Klasická chiromasáž působí na lymfatický, žilní a cévní systém a směřuje k tomu, aby akutní bolesti hlavy, napětí a migrény pominuly v co nejkratší době. Tato masáž vyprazdňuje nečistoty z žilního a cévního systému. Klasická chiromasáž je velmi příjemná a uklidňující, což mi potvrzují i zákazníci a ti, kdo ji vyzkoušejí už bez ní ani masáž nechtějí.

Odpovědět

Denisa Jarná

Tak jsem svého chiropraktika zeptala co říká na chiromasáž a říkal, že názvy se mění, ale techniky zpravidla zůstávají. Má to vliv na celé tělo, protože z páteře běží nervová vlákna ke každému orgánu. Mě to moc pomáhá, ale chodím na klasickou chiropraxi. Vyhozený plotýnky, žebra atd.

Odpovědět

Slávek

Chiromasáž je speciální masáž šíje a obličeje. Dělá se tak, že zákazník leží na zádech. Je to spíše kombinace klasické masáže, lymfatické masáže a liftingu. Nemá to nic společného s masáží zad ani chiropraxí. Proč se to jmenuje právě chiromasáž, to nevím, ale tak to prostě nazvali a tak to používám. Raději bych to nazval relaxační, uvolňující a protimigrénozní terapie.

Odpovědět

Lucie

Taky mam chiromasaz ve sve nabidce a jeste jsem nemela klienta,ktery by z ni nebyl doslova nadseny.

Odpovědět

Nový příspěvek