Gelové nehty
petra
Můžete mi někdo poradit proč se mi odchlypují gelové nehty a dělají se mi vzduchové bubliny a jak tomu předejít.Předem děkuji
lenca
Některým lidem gel. nehty nedrží. Mají jinou hormonální hladinu, nehty pak vylučují mázek. Zkuste pak akrylové (porcelánové) nebo akrylgelové (hybrid gelu a porcelánu).
Iva
Nebo si nechte udělat P shine, je to přirozenější. Navíc jaké masérky byste neměly mít příliš dlouhé nehty, nechcete přece klienty poškrábat...
marki
ahoj prosím vás nevíte proč bílá francie po pár dnech praská? Jsou na ni videt slabé prasklinky.....dekuji
lenica
Vzduchové bubliny u lůžka se dělají když neshrnete kůžičku dřívkem, když špatně desinfikujete nehty, máte silnou vrstvu gelu na kraji nehtu, špatně obrousíte kraje nehtu nebo to chce použít hrubší pilník. A pro začátečníky je lepší nanášet vrstvu gelu cca 0.5mm od lůžka.
lucka
prosím poradí mi někdo? nalepím gelové nehty, nanesu gel a po dokončení je vidět kde je ten nehet nalepený, tak nevím čím to je. Prosím poraďte děkuji
Katka
prosím potřebovala bych vědět po jak dlouhé době se mají měnit žárovky v UV lampě?Je mozně ze když už je mám dlouho že déle trvá schnutí gelu nebo to tím není?
Markéta
Chtěla bych se zeptat zda existuje nějaká gel na nehtovou modeláž pro sestry, barmanky..prostě gel který je vhodný pro ty co si často máčí ruce ve vodě. Děkuji
Adéla
Doporučuji gellak, je to mnohem přirozenější, nehty jsou krátké, upravené a vydržely by i 3 týdny, ale to bych klientům už dělala nechtěný piercing:-)
gabča
Ahoj, kde sehnat sadu ? rozhodla jsem se pustit do vlastní výroby nehtů a nevím kde začít.