Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 884
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 60
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 154
Moravskoslezský kraj 318
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 189
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 384
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Gelové nehty

Ostatní 14 příspěvků

Klára

Dámi masérky, máte gelové nehtíky, nevadí vám při práci???

Odpovědět

petra

Můžete mi někdo poradit proč se mi odchlypují gelové nehty a dělají se mi vzduchové bubliny a jak tomu předejít.Předem děkuji

Odpovědět

jana

Dobry den. Nevidim nikde odpoved, proc se delaji bubliny?

Odpovědět

lenca

Některým lidem gel. nehty nedrží. Mají jinou hormonální hladinu, nehty pak vylučují mázek. Zkuste pak akrylové (porcelánové) nebo akrylgelové (hybrid gelu a porcelánu).

Odpovědět

Iva

Nebo si nechte udělat P shine, je to přirozenější. Navíc jaké masérky byste neměly mít příliš dlouhé nehty, nechcete přece klienty poškrábat...

Odpovědět

marki

ahoj prosím vás nevíte proč bílá francie po pár dnech praská? Jsou na ni videt slabé prasklinky.....dekuji

Odpovědět

lenica

Vzduchové bubliny u lůžka se dělají když neshrnete kůžičku dřívkem, když špatně desinfikujete nehty, máte silnou vrstvu gelu na kraji nehtu, špatně obrousíte kraje nehtu nebo to chce použít hrubší pilník. A pro začátečníky je lepší nanášet vrstvu gelu cca 0.5mm od lůžka.

Odpovědět

lenica

a ta bílá francie je asi nekvalitní gel

Odpovědět

lucka

prosím poradí mi někdo? nalepím gelové nehty, nanesu gel a po dokončení je vidět kde je ten nehet nalepený, tak nevím čím to je. Prosím poraďte děkuji

Odpovědět

Katka

prosím potřebovala bych vědět po jak dlouhé době se mají měnit žárovky v UV lampě?Je mozně ze když už je mám dlouho že déle trvá schnutí gelu nebo to tím není?

Odpovědět

Markéta

Chtěla bych se zeptat zda existuje nějaká gel na nehtovou modeláž pro sestry, barmanky..prostě gel který je vhodný pro ty co si často máčí ruce ve vodě. Děkuji

Odpovědět

Makyna

Re: Lucka- Luci musíš ho dobře na okraji zbrousit dokud není skoro vidět přechod .

Odpovědět

Adéla

Doporučuji gellak, je to mnohem přirozenější, nehty jsou krátké, upravené a vydržely by i 3 týdny, ale to bych klientům už dělala nechtěný piercing:-)

Odpovědět

gabča

Ahoj, kde sehnat sadu ? rozhodla jsem se pustit do vlastní výroby nehtů a nevím kde začít.

Odpovědět

Nový příspěvek