Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 882
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 61
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 153
Moravskoslezský kraj 319
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 190
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 385
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Nejoblíbenější masáže

Ostatní 6 příspěvků

Kate

Dobrý den,
co si myslíte, jaké jsou nejoblíbenější masáže??? Vím, že záleží na klientele a jiných faktorech, ale když se podívám, tak všude se chrlí noví a noví maséři, jenže jejich nabídka většinou končí u sportovně-rekondičních masáží, proto si myslím, že by masér měl nabízet třeba i jiný druh masáží. Děkuji za odpověď.

Odpovědět

Pánková

Moji klienti mimo klasiku záda, šíje, šlapky žádají medovou masáž a lávovými kameny. Jako druhé pořadí je ošetření tělovými svícemi a reiki.

Odpovědět

Zdenka

Já nabízím klasickou regenerační masáž, lymfatickou masáž, medovou, Breussovu masáž, čínskou TUINU, antimigrenózní masáž hlavy, baňkování a Dornovu metodu. Mám širokou klientelu a každému sestavím masáž přímo na míru. Takže čistou klasickou masáž provádím málokomu, spíše másáže a metody kombinuji podle potíží klienta. Nedá se říci, že by byla jedna masáž nebo metoda oblíbenější než druhá.

Odpovědět

Evik

Moji klienti si vybiraji dle toho,co je v nabidce a co jim poradim.nekdo chce klasiku,sportovni,nekdo Reiky,reflexky,relaxacni,banky,Dornovu metodu,medovou masaz-detoxikace tela,,pro tehotne ci lavove kameny. Nekdo chodi jen na lecitelstvi,hodne chodi na masaz proti celulitide,take si vybiraji hudbu a ruzne olejicky.coz ma take sve kouzlo.Zalezi co kdo potrebuje a dle toho se klient rozhodne.Nechte ho chvilku povidat a uvidite sama.Na to prijdete casem.

Odpovědět

Iva

Někteří klienti experimentují a chtějí vyzkoušet více druhů masáží, někteří zůstávají u klasiky záda šíje. Mimo klasiky je oblíbená indická masáž hlavy, lávové kameny a lymfatická masáž...

Odpovědět

machy

Mě se docela líbila thajská masáž

Odpovědět

Nový příspěvek