Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 884
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 60
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 154
Moravskoslezský kraj 318
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 189
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 384
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

míčkování

Vzdělávání 13 příspěvků

Helena

Zháním veškeré publikace o míčkování a uvolnění svalů formou cvičení. předem děkuji za jakoukoli radu

Odpovědět

Pavla

Helenko,publikaci o míčkování máme, je to spíš sešit A5, máme i míčky. Co se týká cvičení na protažení svalů - s velice dobrou zkušeností našich desítek klientů - můžeme doporučit elastické lano MUDr. Smíška. Je s knihou, CD a konkrétním výkladem k dispizici. Informace na info@alternativ-masaze.cz Hezký den.

Odpovědět

Pavla

Pavli, zajímali by mne ty míčky.Jaké míčky používáte? Běžné molitanové.Mohla bych se od Vás dozvědět jaký je potom míček na "líný tenis"? Ten sešit se dá u Vás koupit?
Děkuji za informace
Pavla

Odpovědět

Pavla

Míčky na líný tenis nepoužíváme, nejsou tak příjemné na dotek. Když s nimi masírujete je třeba, aby to příjemné bylo. Dá se u nás koupit jak příručka, tak míčky. info@alternativ-masaze.cz
Ozvěte se hezký den Pavla

Odpovědět

beruška1

Já míčky sehnala ve zdravotnických potřebách.Knížku zatím nemám,ale něco o míčkování vím.Byla jsem teď v lázních a dělali mi míčkovou techniku,ale po mailu to moc vysvětlit nejde...

Odpovědět

Myšák- dotaz na Pavlu

Dočetl jsem se tady o míčcích a knížečce na míčkování. Napsal jsem na uvedenou adresu a vrátilo se mi to, jako špatná adresa. Můžete mi odepsat na pianoservis@volny.cz jaká je možnost zakoupení. Děkuji moc za zprávu. Myšák

Odpovědět

Pavla

někde se stala chybička, ale adresa info@alternativ-masaze.cz je funkční :-)). Hezký den.

Odpovědět

Radek

V tomto internetovem obchode (BUĎFiT) nebo na jejich adrese lze micky i brozuru zakoupit http://obchod.budfit.info, poradaji take kurzy primo s autorkou Zdeňkou Jebavou jak míčkovou facilitaci tak nespecificke mobilizace... http://skola.budfit.info

Odpovědět

Jana

Dobrý en,mám zájem seznámit se s technikou míčkování a také s literaturou kurzy a kde je možné míčky zakoupit.Děkuji Vám a přeji pěkný den Jana

Odpovědět

Honza

Dobrý večer měl by jsem zájem o publikace o míčkování a i míčky. Údajně autorka této metody Z. Jebavá vydala i dvd, nevíte kde se dá sehnat?

Odpovědět

Radka

Zháním kazetu "míčkování". Předem děkuji za informace.Hezký den.

Odpovědět

Světlana

Dobrý den všem,zajímalo by mě,kde se dá metoda míčkování osvojit,dle dvd je jasné,ale pořádají-li se kurzy,tak kde...pokud někdo víte.A jsou pro zdravotníky a fyzioterapeuty nebo může míčkovat každý,kdo se to naučí...Zda je možné získat osvědčení...Děkuji

Odpovědět

Martina

Světalana: kurz míčkování provádí pro širokou veřejnost Shiatsu centrum Ostrava :-)

Odpovědět

Nový příspěvek