Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 882
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 61
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 153
Moravskoslezský kraj 319
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 190
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 385
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

oblečení maséra

Ostatní 11 příspěvků

Tomáš

Mám problém sehnat vhodné oblečení na masírování. Nelíbí se mi klasické zdravotnické oblečení. Máte nějaké vlastní zkušenosti?

Odpovědět

Petr Němec

Ahoj Tomáši, doporučuji třeba bílé tepláky a nějaké neutrální tričko. Dříve jsem používal klasické zdravotnické oblečení a na lidi to nepůsobilo moc dobře a nedokázali se tak uvolnit.

Odpovědět

Honza

Ahoj Tomáši, řešil jsem něco podobného a letos jsem na výstavě World of Beauty and Spa v Praze Holešovicích našel úžasné oděvy - koukni na odkaz - http://adz.cz/obchod/index.php?categoryID=221 - mám je již měsíc a jsou úplně skvělý - a můžeš si namíchat jaké barvy chceš, takže to nevypadá tak doktorsky :-)

Odpovědět

machy

ahoj, já mám odlišný názor, naopak si myslím, že bílé oblečení působí na klienty důvěryhodně, mají pocit, že jsou skutečně u odborníka

Odpovědět

Eva

Ano souhlasim s machy.Obleceni by melo pusobit duveryhodne.Tez pouzivam bilé,ne to *skrobene*,ale prijemne nekdy s primesi smetanove.Vypada to hezky a ne jako u doktora.Da se to pri vetsi namaze sehnat.Nedoporucuji barevne,to duveru nebudi.

Odpovědět

Marta

Zdravím, taky souhlasím. Bílé oblečení působí důvěryhodně. Já používám vždy bílé kalhoty, klasické zdravotní, jen vrch, tedy halenky měním. Nosím klidně i barevnější trika, či bavlněné haleny, ale pěkného střihu a světlejších barev. Obyčejné bílé triko podle mě nepůsobí dobrým dojmem, ale tak nějak lacině, jestli mě chápete.:-) Masér prostě musí vypadat slušně, čistě, působit seriózně a profesionálně. Pro mě masírovat v teplácích a tričku je naprosto nemyslitelné!

Odpovědět

Jana

Zdravím, souhlasím s tím, že bílé oblečení vzbuzuje důvěru a i já se v něm po zkušenostech cítím líp než v barevném. Používám bílé zdravotnické kalhoty - mají víc druhů, ne jen ten klasický tvrdý materiál, k tomu bílá trička Atok s logem, stojí pár korun a po xtém praní drží tvar i bílou barvu.

Odpovědět

hanka

Ahoj, používám bílé doktorské kalhoty, které se na rozdíl od jiných tolik nemačkají a k tomu z luxusního sekáče, kdy mají výprofeje různé halenky a trička z kvalitních materiálů převážě v bílé a nebo světlé barvě.

Odpovědět

Martina Toušková

Ahoj masíruju od roku 2001 a vždy v bílém . mám nakoupenou zásobu kalhot a triček vpracovních oděvech a myslím že je to ok .

Odpovědět

Jana

Já v bývalé práci nosila bílé tričko i kalhoty, ne klasické zdravotnické a na klienty to působilo jako by šli k doktorovi, byly z toho opravdu nervózní i se k tomu přiznávali, tak teď nosím bílé kalhoty a jinak barevný vršek.

Odpovědět

NikolaC

Nakupuji na http://www.pp-servis.eu/ doteď nebyl problém, celá v bílem a klienti si nestěžovali (nebo nemali odvahu) :D.

Odpovědět

Nový příspěvek