Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 882
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 61
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 153
Moravskoslezský kraj 319
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 190
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 385
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Zborcená klenba

Ostatní 5 příspěvků

Amy

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda může pomoci dornova masáž při zborcené nožní klenbě a tím plochých nohou,respektive zda to lze tímto bez operace vrátit ještě do původního stavu.Mám pocit,že se mi to stalo nošením špatné obuvi a že dse mi tím i zkrátila noha nebo naopak druhá povolila délku.Moc děkuji za odpověď.Uvítám kontakt na někoho v Praze kdo to opravdu umí.

Odpovědět

Zdenka

Doporučuji Vám léčivé stélky nebo boty od pana Hanáka, které napraví nejen propadlou klenbu, ale spraví i kladívkovité prsty, haluxy i vyosené chodidlo. Operace neřeší příčinu problému! Více na: www.botyhanak.cz

Odpovědět

Milada

Stélky pana Hanáka jsou výborné, avšak přesto si myslím, že byste měla vyhledat dornovského To, že i sama vnímáte rozdílnou délku končen nasvědčuje i o nedobrém postavení pánve a následně i celého páteřního sloupce. Správné nastavení kosterního aparátu je velmi důležité pro celkový zdravotní stav. Nejen pro nožky. Terapeut vám také doporučí vhodné cvičení i k posílení klenby. Tak tohle si dejte do pořádku a i ty hanákovy stélky nebo celé boty pořiďte. :-)

Odpovědět

machy

Já se domnívám, že masáž nepomůže, ale speciální obuv pro ploché chodidla.

Odpovědět

Masáže Madoka

Ta klenba se pravděpodobně nezbortila sama od sebe; speciální obuv je určitě na místě (pomůcky pana Hanáka mám ozkoušené na manželovi i svých klientech, ráda doporučuji!!!), ale rozhodně to tím nesmí skončit...

Zborcená klenba je obvykle vyústěním špatného postavení kyčlí (a z toho plynoucí rozdílné délky nohou a další komplikace), ne jejich příčinou. Proto je Dornova terapie určitě namístě...

Odpovědět

Nový příspěvek