Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 882
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 61
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 153
Moravskoslezský kraj 319
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 190
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 385
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Dezinfekce na lávové kameny

Provoz masérny 9 příspěvků

Linda

Ráda bych se zeptala, jakou dezinfekci požíváte na lávové kameny? Děkuji za všechny příspěvky.

Odpovědět

Slávek

Lávové kameny vyvařím v jarové vodě a pak je vystavím a nechám schnout na sluníčku. Nabijí se energií a jsou krásně čisté. Jde hlavně o to, mít kvalitní lávové kameny. Jsou kameny jako takové, ale také kameny lisované z prachu. Ty méně kvalitní mají prasklinky, ve kterých se usazuje kůže a nečistoty během masáže. Těch už se nezbavíte a je to nehygienické. Dokonce tyto kameny začnou časem páchnout.

Odpovědět

zuzka

Ahoj já kameny po použití vyvařím ve vodě s kapkami tea tree oleje , předtím je vykartáčkuji kartáčkam a dětským mýdlem jeden po druhém.Je to zdlouhavé ale kameny mám už druhý rok a stále jsou jako nové.Navíc na kurzu jsme si říkali , že na ně nemají přijít žádné dezinfekce , chemikákie atd...A musí se okamžité vysušit ne nechávat je uschnout.

Odpovědět

Pankova

Lavove kameny pouzivam skoro 4 roky a mam je jako nove. Pouzivam TTO nebo jinou prirodni desinfekci uz pri samotnem nahrivani, po masazi kazdy kamen umyji prirodnim mydlem, vydrhnu specialnim kartackem urcenym pouze tento ucel, proplachnu pod tekouci teplou vodou a pak jeste pod studenou vodou.

Odpovědět

David

Ahoj, rád bych se zeptal jak se dezinfikují bambusové tyče.

Díky za radu

Odpovědět

Hošková Radka

Ahoj,chci se zeptat,jestli musím mít vypracovaný dezinfekční řád,nebo stačí napsat do provozního řádu,čím dezinfikuji.Díky za radu.

Odpovědět

Petr Němec

Ahoj Radko, je to součástí provozního řádu, nic takového jako Dezinfenční řád nepotřebuješ. Petr

Odpovědět

Hošková Radka

Ahoj Petře,děkuji za radu.

Odpovědět

Zdeněk Chaluš

Já se připojuji k těm, co kameny nechalvají v ohřevce vyvařit s tea tree oilem :)

Odpovědět

Nový příspěvek