Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 882
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 61
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 153
Moravskoslezský kraj 319
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 190
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 385
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Skořicový zábal

O masážích 13 příspěvků

Ilona2

Dobrý den,moc bych poprosila o radu.Byl by někdo tak moc hodný a napsal mi přesný postup skořicového zábalu?Vše co k němu potřebuji, jak dlouho se aplikuje a jak často a jaké jsou na to vhodné výrobky.Děkuji moc a moc!!

Odpovědět

Petr Němec

Dobrý den Ilono, absolvujte seminář, tak se dozvíte i o kontraindikacích, které jsou při této proceduře. Většinou se jedná o jeden den a to se snad dá zvládnout. Petr

Odpovědět

Ilona2

Díky za odpověď, nějak nemohu sehnat kde se v Praze konná, tudíž jsem prosila jen o radu.

Odpovědět

Petr Němec

Určitě je dělejí v dexter academy a myslím že i v Buď fit. Petr

Odpovědět

Robin

Ilono2 Je t na dlouhe lokta ale zabal se dela skoric.gelem masiruje se postižená oblast hmate po té se hezky zabali do folie a pan nahřátých ručníků nicmeně musite vyzkoušet zda nejse alergická na skořici delame to u nas v salonu tak že nanesem na zápesti a pockáme 5-10min.pokud se nic nedeje aplikujem.Nicméně skořicový zabal bez masáže a pokud jde o celulitidu tak bez doplnkových procedur je opravdu běh na dlouhou trať.pěknž večer

Odpovědět

Katka

Jo já to dělám jako Robin, zmasíruji - bříško i baňkou a plácnu na to folii a zabalím. Jenže stejně jde hlavně o dietu a cvičení a dispozice dědičné. Takže celulouš nemusí zmizet, kadopádně já miluji vůni skořice...

Odpovědět

Nikol

ja taky používám skořicový zábal,natřu postižene místo-stehna,zadeček a bříško zabalím to do folie olbíknu tepláky a cvičím at se to pěkně prohřeje radila mi to fyxzioterapeutka ke které chodím na lymfodrenáž snad zhubnu do plavek.......byla jsem teprve na druhé masáži tak uvidím...

Odpovědět

Alena

Zdravím Ilonu2 lepší než skořicový zábal a hlavně na to nejsou alergie je termický bahenní zábal, hodně hřeje a výsledky jsou hned vidět...

Odpovědět

Simona

Ahoj Ilon, já si dělám doma sama skořicový zábal, v salonech chtějí nehorázný peníze. Jak vyrobit skořicový zábal najdeš na netu po zadání. Je to velmi jednoduché, potraviny které uvádí jsou dostupné. Deku a folii určitě doma máš. Provádím 3x týdně a výsledky jsou vidět už po třetím týdnu. Po dosažení efektu můžeš stav pokožky udržovat a zábal stačí 1x do měsíce. Jsem spokojená... jo a zábal mám hodinku a přes folii dám ještě teplé ručníky a pak deku. hodně štěstí x

Odpovědět

Romana

Jak dlouho mate ten zábal po masáži na zákaznici? A co děláte, když jí ho dáte? Povídáte nebo jak? Mám s fím docela problém, že nevím, co dělat v takových plonkovních časem - např. i baňkování..

Odpovědět

Šimonka

Romaně - no já teda nevím, ale při bankování máte "plonkový" čas ?? :-) myslím, že klient musí zhluboka prodýchávat, neboť ho to mnohdy dosti bolí, tak proč mluvit ? říci mu, ať se soustředí na ta místa, která zrovna ošetřujete baňkami. můj názor a zkušenost. jinak zábaly se dělají 20-30 minut a opět - individuálně - někdo chce povídat, necháte prostor spíše jemu, ať se vypovídá. někdo chce info , ale to se nesoustředí na relaxaci....takže až pěkně po masáži a po zábalu :-)
hezký den.

Odpovědět

Marketa

jake jine zabaly používáte a od jaké firmy?

Odpovědět

Šimonka

zábaly jsou výborné rašelinové, bahenní , medové, čokoládové, konopné a vždy samozřejmě nakombinované s teplíčkem a zabalit pod deku .....

Odpovědět

Nový příspěvek