Tokoriki
Zuzu
Tokoriki dělám a je to fakt super, řekla bych že lepší jak lávové kameny. Zákaznice spokojené.
Marťa
Ahoj,chtěla bych se zeptat kde jsi dělala kurz Tokoriki.Musí to být příjemnééé.Díky moc a ať se daří.
Robin
Ja se registrovalu firmy Pacifika svuj salonek a podepsal smlouvu a oni ti pak pošlou školitele je to v ramci firmy zdarma a mam cca 12 procedur nejen tokoriki a jsou to úžasné věci...
Líba
pokud vím je koupě mušlí u Pacifiky podmíněna úspěšným absolvováním jejich školení ;-)
machy
Já si myslím, že masáže prováděné různými masážními pomůckami jako mušle, kameny, polodrahokamy, křišťálem nebo masážními stroji nikdy nenahradí ruce maséra.
Petr Němec
To máte Machy pravdu, ale zrovna Tokoriki rituál je úlet. Je to úžasný relax ;-)
Šimonka
pro Machy - já jsem se také nemohla smířit s pomůckami - ale můj kamarád mi řekl - ber to , jako svoji prodlouženou ruku - no, a bylo po problému :-)
machy
Já tyto všelijaké masáže za pomocí různých pomůcek asi nikdy nezkousnu. Já se dokonce směju, připadá mě to prapodivné. jsou to předměty které se nahřejí a aplikuje se to na klienta. Já si nemohu pomoci, když se na klienta použije infra zářič je okamžitě zahříván takovým způsobem, že se domnívám tomu nic nevyrovná. ALE znovu to opakuju i vjiných příspěvcích když si to lidi žádají tak proti gustu žádný dišputát.
Petr Němec
Dobrý den Machy, třeba to někdy vyzkoušíte a změníte názor. Já osobně bych nezatracoval něco, co jsem vlastně ani nevyzkoušel a tudíž nemám tucha o tom, jak to na člověka působí ;-) Petr