Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 884
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 60
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 154
Moravskoslezský kraj 318
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 189
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 384
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Barva interiéru v masérně

Provoz masérny 7 příspěvků

Jana

Dobrý večer, zdravím všechny na fóru. Chystám se zařizovat masérskou provozovnu a potřebovala bych poradit, jaká by byla nejvhodnější barva pro její vymalování, aby se tam klienti cítili uvolněně a mohli relaxovat. Ráda uslyším názory ostatních, děkuji.

Odpovědět

monika

Jano, já osobně se jako zákazník nejlépe cítím v "meruňkové" nebo žlutooranžové.

Odpovědět

Jan

Osobně se mi také nejvíce líbi žlutooranžová - těžko se to popisuje, ale úplně nejvíce se mi líbí taková "kropenatá", kdy to vypadá jako mix dvou barev.

Odpovědět

Andrea

Tyto barvy jsou opravdu velice příjemné.

Odpovědět

Veronika

Mám studio vymalované v kombinaci světlounce zelené a světle meruňkové a zákaznice si to pochvalují, protože to na ně působí uklidňujícím dojmem.

Odpovědět

Jana

Dobrý večer, děkuji všem co mi odpověděli na dotaz ohledně výmalby masérny. Jelikož s masérstvím začínám, zajímalo by mě jak se pohybují ceny klasických a lymfatických masáží,cca za 1 hod. Je podle Vás lepší stanovit cenu za hodinu nebo jednotlivě za každý konkrétní úkon. Děkuji

Odpovědět

Pavla

Milá Janičko, přeji Vám v podnikání příjemné zákazníky , dobré zdraví, hodně sil.K Vašemu dotazuk ceně- ta je individuální, je dobré projet si na servrech ostatní salony a tak trochu se orientovat.V našem salonu se osvědčila cena na minutu - 5 kč a zákazník si sám určí délku terapie, podlo toho co mu dovoluje obsah peněženky.Lymfatické masáže se pohybují výše , než masáž klasická , na to nezapomeňte.Mějte se pěkně.
Pavla

Odpovědět

Nový příspěvek