Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 882
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 61
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 153
Moravskoslezský kraj 319
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 190
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 385
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Jogurtová masáž

O masážích 6 příspěvků

Iveta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda někdo nevíte jak se provádí, čím a jak probíhá jogurtová masáž. Moc mně zaujala, ale bohužel se mi nikde nepovedly najít o ní informace. Děkuji

Odpovědět

machy

Já si myslím že je to stejné jako s čokoládou nebo spíše masáž jogurtem mě více připomíná aplikaci nějakého přípravku u žen jako masku na obličej. Myslím si, že se tu opět jedná spíše o kosmetickou záležitost.

Odpovědět

Martina

Jedná se o masáž jogurtovým krémem, která se používá samostatně nebo po zábalu třeba čokoládou.

Odpovědět

Simona

mám stejný dotaz, čokoládovu masáž provozuji,ale kurzy na jogurtovou masáž nikde nejsou, podobné to jistě bude ale asi jako u všech masážích zde budou indikace a kontraindikace? že...díky:-)

Odpovědět

Simona

kde se dá koupit jogurtový krém na tuto masáž,můžete mi někdo poradit?:-) děkuji

Odpovědět

mili

Děvčata neschánějte žádné jogurtové krémy.Vynikajicí je do tučného jogurtu (nejlepši je MAX)dat čerstvě namletou kávu, namazat celý obsah 500 ml na celé tělo, zabalit se do tenké folie /koupila jsem v OBI/ přikrýt larisou a jenom odpočívat. Vyzkoušené,pleť je jako novorozeně a i o pár centimetrů jsem měla méně.Kdo nevěří,ať vyzkouší jako já, pohlazení po duši ...

Odpovědět

Nový příspěvek