Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 882
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 61
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 153
Moravskoslezský kraj 319
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 190
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 385
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Účetnictví a masáže

Provoz masérny 8 příspěvků

Hanka

Jak vedete účetnictví? Vím, že je to jen + a - hodnoty... Příjmové pokladní doklady vkládáte po každém klientovi či jednou týdně souhrnnou částkou? Poradíte jak založit a vést účetnictví na masáže? Díky

Odpovědět

Jířa

Mohl by mi někdo říct kolik je %DPH za masérské služby?V účtu fakt plavu...

Odpovědět

Petr Němec

Ahoj Jířo, jsi-li registrovaný plátce DPH, tak budeš odvádět 20%. Petr

Odpovědět

Šárka

Mám dotaz, jak si počítáte daně? Paušálem? Slyšela jsem, že je to nejlepší. Jen nevím kolika procenty se odepisuje. Díky za odpověď

Odpovědět

Monika

Paušál- výdaje se uplatňují 60% příjmů.

Odpovědět

Ria

Ahojky, začínám dělat masérský kurz a po zapracování a nasbírní zkušenost bych ráda otevřela vlastní salon. Chci se zeptat zda někdo víte jak to chodí s účetnictvím a s daněma, v tomto se totiž vůbec nevyznám. Musím mít svou vlastní účetní, každý měsíc vykazovat nějaké papíry někomu a podobně ? Budu moc ráda za rady a tipy =) Děkuju zkušenějším :)

Odpovědět

masérka :-)

Dobrý den,

Stačí jednou za rok při přiznání , každý rok do posledního března.
Já mám paušální přiznání, je to jednodušší a nemusíte po odeslání přiznání schraňovat ádné doklady.
Účetní nemusíte mít ale málo kdo si to zvládne přiznání udělat sám a může v tom mít fatální chyby proto je to lepší.
Já si vždycky najmu jen na to přiznání jednou ročne účetní a hotovo, dám jí okolo 1000kč ale každý si bere jinak i dle lokality , já jsem z Brna a účetní je známá. Mějte se a ať se daří :-)

Odpovědět

Marketa Jungova

jak je to prosim s tim pausalem?konkretneji..dekuji

Odpovědět

Nový příspěvek