Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 884
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 60
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 154
Moravskoslezský kraj 318
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 189
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 384
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Gua - sha čili kvaša

Vzdělávání 7 příspěvků

Hanka

Prosím vás dělá někdo v Hradci Králové kurzy na tyto masáže? - poškrabávání ?

Odpovědět

Petr Němec

Ahoj, vím akorát o kurzu v Praze, ktery dela Dr. Wang. Je to jednodenní seminář spojený s baňkama. Určitě se Ti vyplatí na jeden den přijet :-)) . Více info o Dr. Wangovi na www.patyelement.cz a terminy jeho kurzu na www.masaze-kurzy.cz Hodně úspěchů přeje Petr

Odpovědět

Hanka

Děkuji Petře. O Dr.Wangovi už vím.Teď jedu k němu v květnu na diagnostiku jazyka a pulsu. Baňkování dělám, ale učila jsem se jinde. Chtěla jsem se nejdříve o gua-sha někde dočíst a nic jsem pořádného nenašla. Tak ještě budu hledat. H.

Odpovědět

Petr Němec

Ahoj Hanko, ono se neni nic moc co ucit. Dr. Wang akorat vysvetlil jakym smerem se delaji tahy a jakou silou. Urcite by Ti poskytl ty informace i na kurzu pri diagnostice jazyka. Zeptej se ho na to.

Odpovědět

Hanka

Ty jsi Petře zlatý. Díky za informace. Určitě se ho zeptám. :-)

Odpovědět

Alica

Ahoj Hani,absolvovala jsem kurz" Dornova metoda" u Aničky Velíškové z NSR. Byl tam sní Gamal Raslan, který nás naučil guashu.Bylo to dost obšírné a nesouhlasím stím,že stačí ukázat jenom tahy.Je třeba otom opravdu něco vědět.Zkus si najít www.dorn-forum a spoj se s paní Velíškovou, určitě těto zaujme. Hodně zdraví Alica

Odpovědět

hanka

Aličko děkuji moc za info. :-)

Odpovědět

Nový příspěvek