Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 882
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 61
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 153
Moravskoslezský kraj 319
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 190
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 385
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Solárium

Ostatní 15 příspěvků

Petra

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaký je rozdíl mezi vertikálním a horizontálním turbo soláriem..myslím co se týče kvality opálení.A jak často a najakou dobu chodit,aby to mělo ten ,,správný bronzový" výsledek? Děkuji

Odpovědět

monika

Petro, byla jsem na obou- rozdíl v opálení žádnej. Jen je to ležení jaksi pohodlnější. První dvě opálení jsem šla na 3 minuty, další tři na 5 minut a pak 7 minut. Dýl nevydržím. Obyč solárko, tak na 15 minut. Jo a hnědá jsem asi po 14 dnech.

Odpovědět

Petra

Aha.Tak moc děkuji..a jak často mám chodit..po dvou dnech?

Odpovědět

monika

měli by ti poradit podle toho jakou máš kůži. Já chodila každej 3 den.

Odpovědět

Helena

Ahoj.Chtela jsem se zeptat,jestli je normalni, ze jsem byla poprve na solariu na 7 min(turbo) a VUBEC to neni poznat..a pokolikate uz by mohl byt videt vysledek..?Jsem tmavovlasa,tmave oci a na slunci se opalim celkem snadno..diky

Odpovědět

monika

Heleno, jak už jsem psala výše, tak po turbu je na mě vidět opálení, tak po 14 dnech, po normálním až tak po měsíci. A to mám taky snědší pleť a dobře se opaluju.

Odpovědět

Gabča

Ahoj.Mohou se v soláriu spálit vlasy?

Odpovědět

Katy

Nemůžeš si spálit vlasy, leda by ses celá seškvařila a byla tam celý den :OD

Odpovědět

Veronika

A chtela jsem se zeptat jak bylo mysleno tech 14 dni jestli jako pocitas dny v solariu nebo i dny kdy jsi v nem nebyla dekuju za odpoved =)

Odpovědět

Sally

Ahoj.Ráda bych se zeptala, zda je rozdíl v UV zaření v horizontálním a vertikálním soláriu. V solar.centru mi tvrdili, že velký. Že v jejich vertikálním solariu je úplně jiné záření, než v horizontálním a vertikální solárium i jinak opaluje, že vytahuje pigment přímo z kůže, že to horizontální nedělá.
Dělají si ze mně srandu, nebo na tom něco je? Děkuji za odpověď.

Odpovědět

Ivča

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak často mám chodit do solária na udržení opálení. Jsem opálená od moře, a chtěla bych si to udržet. Díky

Odpovědět

Petra

Chtěla bych si zřídit provozovnu se solárkem mám to v baráčku v přístavbě je tam sprcha i WC musim na stavební úřad nebo jen na hygienu,Ž.Ú,F.Ú.Děkuji

Odpovědět

Petr Němec

Ahoj Petro, musíš i na Stavební úřad se žádostí o změně užívání a jednoduchým plánkem jak provozovna bude vypadat. Budou po tobě ale chtít i vyjádření od hygieny a hasičů. Jestliže již máš Živnostenský list, nemusíš již chodit ani na FÚ ani ŽÚ. Hodně úspěchů přeje Petr

Odpovědět

Petra

Děkuji živnosťák už mám,ale nemáme skolaudováno.Ahoj

Odpovědět

Petra

Ahoj chtěla bych si na vesnici zařídit provozovnu se solárkem je to asi 7 km od města mám obavu,že lidi jsou tak pohodlný nasednou do auta a přijet máte stim někdo zkušenost prosim napište dík.

Odpovědět

Nový příspěvek