Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 884
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 60
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 154
Moravskoslezský kraj 318
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 189
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 384
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Zábaly, wrap, balneo..

Vzdělávání 4 příspěvky

Kamila

Zdravím,
už delší dobu se ohlížím po dovzdělání ohledně techniky zábalů, ale nemohu nikde po Brně nic najít. Nabídnout jen tak zábaly, jako jsem viděla v některých salonech, mi přijde jako absolutní zvěrstvo, chci tomu porozumět a naučit se techniky i nějaké způsoby, prostě o tom něco vědět..jsem masérka a ráda bych dále zábaly kombinovala např. s lymfatickou nebo anticelulitidní masáží apod. Můžete prosím někdo poradit?
Děkuji.

Odpovědět

Alena

Dobrý den, ráda bych svoji nabídku rozšířila i o různé zábaly a zvažuji kurz Balneo, tepelná terapie a zábaly u Dextru. Máte s tímhle kurzem někdo zkušenost, jestli se to vůbec vyplatí? Popřípadě můžete doporučit nějaky kvalitní užitečný kurz v Praze? Děkuji.

Odpovědět

Jana K.

Aleno já jsem ten kurz u Dexteru absolvovala, ale je to již několik let. Naučili jsme se pracovat s parafínem, s jílem, aplikovat skořicové zábaly, ozónové zábaly, rašelinové zábaly, terapii chladem. Indikace, kontraindikace, jaké jsou náklady, jak a v čem ohřívat.

Odpovědět

Martin

Tie ozonove zabaly su ako pri celulitide ci je to nieco ine? Alebo navstivit aj kurz celulitida?

Odpovědět

Nový příspěvek