Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 882
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 61
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 153
Moravskoslezský kraj 319
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 190
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 385
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Dotace k zahájení podnikání v oblasti masáží

Provoz masérny 3 příspěvky

Veronika P

Ahojky, chtěla jsem se zeptat jestli jste někdo využíval dotaci k zahájení podnikání kterou nabízí ÚP. Myslíte si, že mám šanci aby mi schválili dotaci i na mobilního maséra? Dále mě také překvapilo, že získané peníze nemohu použít na nákup olejů ani ručníků a pod. ... Je to pravda? K čemu se tedy může dotace přesně použít? Ze zkušeností z úřadů vím, že názory úředníků se někdy liší.. Předem moc děkuji za Vaše odpovědi..

Odpovědět

Míša

Já jsem ji momentálně získala.Dotace se dá využít pouze na nákup zařízení a vybavení masérny.např.masérský.stůl,židlička,potřebný nábytek,mikrovlnka,cd přehrávač,paraván,zrcadlo...musela jsem k žádosti dokládat nájemní smlouvu prostor,tak pochybuji, že se to vztahuje i na mobilní masáže.Je tam podmínka registrace min.5měsíců na Úp a vytvoření nového pracovního místa.Každopádně doporučuji informovat se na ÚP,každé město to má jinak.Hodně štěstíčka...je to celkem záhul to vyběhávání:-)

Odpovědět

bohumila

dobry den kdo ma narok na dotace at uz na vybaveni? musim byt hlasena na uradu prace ? dekuji

Odpovědět

Nový příspěvek