Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 884
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 60
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 154
Moravskoslezský kraj 318
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 189
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 384
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Neuromuskulární masáž

O masážích 5 příspěvků

Eva

Máte s touto masáží někdo zkušenost? Nevím dost dobře, co si konkrétně představit...někdy je uváděna jakou součást Dornovy metody... Děkuji!

Odpovědět

Petr Němec

Osobně zkušenost s touto metodou nemám, ale jestli je to co si myslím, tak se jedná o tzv. trigger point therapy. Mělo by se jednat o metodu Dr. Nimoe z USA a je to kombinace masáže a působení na určité body.

Odpovědět

Věra Pospíšilová

Evo, zkus si najít guatemalská kódová masáž, tady v Čechách ji učí Dominik Tetík. Dělá ji moje kolegyně (ale nedělá Dornovku), tak bych si ji taky už měla vyzkoušet ;-)

Odpovědět

Eva

Oběma díky za zprávu!

Odpovědět

Lenka Kratochvílová

Ahoj, dovolím si připojit se do diskuze. Neuromuskulární masáž neboli Neuro Muscular Therapy se zatím vyučuje hlavně na západě (Velká Británie, USA) u nás se o to pokoušejí v Inprovu (Inprov s.r.o., Brno), ale podle jejich popisu ve mne nevzbudila příliš důvěru. Nesouhlasí s obsahem, který se vyučuje v jiných zemí. Spíš mám dojem, že se snaží přijít s novinkou na trhu, ale sami tomu moc nerozumí. Už to, že ji nazývají Neuro Musculo (a ne Muscular) terapy (a ne Therapy). Jejich vykonstruovaný název není ani v ČJ správně ani v AJ.

Odpovědět

Nový příspěvek