Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 882
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 61
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 153
Moravskoslezský kraj 319
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 190
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 385
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Krční páteř ajn.

Ostatní 14 příspěvků

Pavell

dobrý den, velice hodně by mě zajímalo jak mám vyřešit svoje problémy s krční páteří poněvadž mi to dělá problémy sběžným životem a je mi 21.let, pravidelně cvičím, mám sedavé zaměstnání a hraju stolní hokej 9.let jednostraným pohybem,zkoušel jsem rahabilitace bez výsledku,nezkoušel sem žádnou masaž jelikož nevim kdo to umí a kdo ne.. chodím 1.týdně plavat a za chvíli je to zase v tahu. chci tímto najít RADIKALNI řešení,dík Pavel Praha

Odpovědět

Pavell

.. občas se mi i zasekává něco u lopatky a beder a povolí to jen pri nejakem pohybu ale jen na chvíli, připadám si jak čerstvý 70.átník.

Odpovědět

monika

co zkusit Dornovu metodu?

Odpovědět

Mirek+Iva

Hlavně to chce vidět. Asi nikdo, kdo může k problémům něco říct, neurčí spravně diagnózu, aniž by si na to "šáhl", viděl rtg. apod. Pokud jste z Prahy doporučujeme najít kontakt na Stanislava Flanderu, ten Vás dále navede pravděpodobně na Vojtěcha Beneše Skutečnost bývá někdy drsná, ale výsledek vlastní práce stojí za to..
Iva + Mirek

Odpovědět

olivia+p

zdravim, chcela som vas poprosit o radu ci by mi niekto neodporucal masera. som na materskej a mam 3 mesacne babo a kedze kojim mam pocit ze namiesto sije a zad mam nieco nepopisatelne tvrde a nepohyblive...bohuzial na pravidelne cvicenie som si zatial nenasla cas a uz je to dost vazne lebo neviem otocit hlavu do jednej strany. dakujem

Odpovědět

olivia+p

zdravim, chcela som vas poprosit o radu ci by mi niekto neodporucal masera. som na materskej a mam 3 mesacne babo a kedze kojim mam pocit ze namiesto sije a zad mam nieco nepopisatelne tvrde a nepohyblive...bohuzial na pravidelne cvicenie som si zatial nenasla cas a uz je to dost vazne lebo neviem otocit hlavu do jednej strany. dakujem

Odpovědět

David Martínek

Ahoj Olivia ,určitě máš přepnutou krční páteř jak držíš batole při kojení.já jsem masér pokud chceš tak ti můžu pomoc dojíždím i ke klientům pokud jsi z Prahy?Můj tel: 737/335/825 tak záleží jen na tobě zda chceš snášet tu bolest ,moje rada je raději vyhledat pomoc ,než se to může ještě zhoršit!!!

Odpovědět

Buddy

Dobrý den, mám už asi měsíc problém s oblastí kolem pravého ramene a lopatky. Byl jsem na několika vyšetřeních, poslední u neurologa. Dostal jsem dvoje prášky a 10krát na ultrazvuk. Diagnoza je prý ztuhnutí svlastva od krční páteře. Bohužel ani toto nezabralo a moc mě to trápí. Bolest cítím pořád, i ted při sedu. Je mi 23 let, student. Bolest začala sama od sebe. Neporadil by mi někdo, co se mnou může být?? :( předem díky

Odpovědět

Miloš

Bolest nezačala sama od sebe, někde si vychladl. Máš blok na Th 2 a zřejmě i na Th 4. Najdříve Suché tepo, Hodně pít.Spát jen na zádech. Strečovat Střídavě PHK a LHK Nadechni a při výdech protáhuj ruku nad hlavu až tě zabolí mezi žebry. Každou minimálně10x

Odpovědět

Marie

Buddy, doporučuji Dornovu metodu...
Zdravím

Odpovědět

Saša

Hlapy nemusite nekam hodit a platit penize pokut mate nekogo gdo mužet masirovat vam zada a začnite delat akupunkt.bodovej masaž leteratury všude dost.

Odpovědět

Marie

Může krční páteř taky za silnou bolest oka a ještě že je obraz šedivý a vidím barevná kola.

Odpovědět

Ivana

Dobry den mam mam bolest kdyz otocim hlavu doprava zatezuji hodne pravou ruku stojim celejch 8 hod u pokladny a ke vsemu klimatizace poradi mi nekdo predem moc dekuji

Odpovědět

Petr Němec

Hezký den Ivano, poradit chcete s čím ? Jaký je dotaz ?

Odpovědět

Nový příspěvek