Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 882
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 61
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 153
Moravskoslezský kraj 319
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 190
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 385
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Uznání kvalifikačný kurzu v zahraničí

Vzdělávání 3 příspěvky

Nela

Dobry den. Chela by som sa opytat kto ma skusenost s kvalifikačným ( pozor nie rekvalifikačný) kurzom maser u Dexter akademi alebo Flandera a Refit? Je s tymto kurzom problem v zahranici uznavaju ho ako dostatocnu kvalifikaciu?

Dakujem Nela

Odpovědět

machy

Nelo, já jsem absolvoval kurz s osnovami ministerstva zdravotnictví a z tohoto důvodlu jsem si moho koupit certifikát IES, který by měl platit po celé Evropské unii. Ale já tomu moc nevěřím. Myslím si, že bych si asi musel udělat nový kurz v té určité zemi. Nemám s tím zkušenosti, ale to je můj názor.

Odpovědět

George - international masseur

Nelo, pokud chceš pracovat v zahraničí a nechceš mít úřední problémy musíš podstoupit velice tvrdé zkoušce, která spočívá v registraci IRMT ( International Register of Massage Therapists) čili mezinárodním registru masérů, a od této společnosti si udělat jejich kvalifikační, zdůrazňuji kvalifikační kurz. Upozorňuji není lehky a levný !! Druhou možností je zajít si do Dexter akademi a nechat si vystavit kurz který jsi u nich absolvovala a požádat o mezinárodní platnost pro danou zemi, musíš podstoupit ještě jednou zkoušky. U certifikátu Flandera a Refit nemám zkušenosti.

Odpovědět

Nový příspěvek