Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 882
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 61
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 153
Moravskoslezský kraj 319
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 190
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 385
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Ayurvéda - kde studovat?

Vzdělávání 4 příspěvky

Martin

Zdravim, do ktorej skoly sa prihlasit ak chcem zacat studovat ajurvedu alebo ako ju zacat studovat mate nejaku dobru literaturu?

Odpovědět

BozenkaH

Martine, do začátku mrkni na internetovou učebnici: http://www.ajurveda-brno.cz/ucebnice-ajurvedy
Je tam vše hezky a srozumitelně popsané.
Pokud jsi příznivcem spíše tištěných knih, doporučuji AJURVÉDA - MUDr. David Frej

Odpovědět

Ji.

Boženko, zhlédla jsem Tebou doporučované stránky o ajurvédě a jsou úžasné. Snažím se postupně ajurvédské prvky zanášet do svých masáží, neboť mne ajurvéda skutečně oslovuje. Ve svém osobním životě jdu již touto cestou. S velkým zájmem pronikám do tohoto systému a začínám cítit, že opravdu funguje. Poděkování tedy, že s námi tuto stránku sdílíš... zdravím Ji.

Odpovědět

BozenkaH

Ji.: Rádo se stalo :-) Sama to poznávám, a zdroje jsem hledala dlouho, takže ráda pošlu dál :-) Samozřejmě - každému může užitečné připadat něco jiného - já pro sebe hledala něco od úplného začátku, co bych jako naprostý laik snadno pochopila, a tohle mi přišlo dobré. Ta kniha je napsaná velmi dobře a čtivou formou, takže ji doslova zhltnete. Ještě mám knihu: AJURVÉDA PRO ŽENY - Dr. Robert E. Svoboda, také výborná... :-)

Odpovědět

Nový příspěvek