Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 882
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 61
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 153
Moravskoslezský kraj 319
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 190
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 385
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Jak se stát lektorem masáží?

Vzdělávání 8 příspěvků

Roman

Dobrý den, rád bych se zeptal, co je potřeba k tomu, abych se mohl stát lektorem masáží? Je potřeba mít nějakou lektorskou akreditaci? Díky všem.

Odpovědět

Petr Němec

Dobrý den Romane, chcete-li pořádat kurzy stačí Vám živnostenské oprávnění "Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti" je to živnost volná. Nebudete ale moci vydávat potvrzení o absolvování kurzů, na jehož základě by absolventi získali živnostenské oprávnění na masérské služby. To byste pak potřeboval Vaše kurzy akreditovat u MŠMT. Snad je to srozumitelné :-) Petr

Odpovědět

Roman

Petře děkuji, moc jste mi pomohl.

Odpovědět

Jakub

Dobrý den, chci se zeptat, když si vyřídím potřebné povolení k pořádání neakreditovaných (zájmových) kurzů, je potřeba splnit nějaké podmínky k vystavení certifikátu o absolvování?

Např.: když udělám kurz pro laiky a budu chtít absolventům dát certifikát, že tím prošli.. potřebuju na ten certifikát nějaký povolení někoho?

Odpovědět

Petr Němec

Jakube nepotřebujete, nemáte-li akreditaci MŠMTV nebo MZ tak se nejadná o žádný "úřední" doklad. Je to spíš takový papírek na památku :-) Petr

Odpovědět

Martina

Dobrý den, děkuji za tyto reakce, prosím pokud bych chtěla být akreditovanou masérkou MŠMTV, co je potřeba? Mám profesní rekvalifikaci na masáže, VŠ ekonomického směru a ŽL. Děkuji Martina :-)

Odpovědět

Petr Němec

Martino musíte si zažádat o akreditaci. Více na www.msmt.cz Jsou tam vypsány termíny podání žádostí.

Odpovědět

Radka

Dobry den, chtela bych otevrit skolu. Tzv Jak uz bylo zmineno provadet kurzy pro verejnost. Chtela bych aby I moji znami v oboru mohli vyucovat a provadet lekce. Nebo popripadne mohla profesionalistu Jako jste by oslovit aby udelal Kurz a ja bych mym znamym platilla poodle poctu lidi. Jsem rekvalifikovana maserka s aired uradu MSMTV- IEL . Chtela bych vydavat stejne rekvalifikacni kurzy ktere by byly akreditovany u MSMTV

Odpovědět

Nový příspěvek