Jak se starat o zápěstí maséra?
Paulusek
Dobrý den, ráda bych se zeptala kolegů masérů, jak si ošetřují své zápěstí... já si ho namohla při masáži silikonovou baňkou a pořád nemůžu přijít na to, jak si ho pořádně "uzdravit". Máte nějaký tip? Děkuji a masážím zdar :-)
machy
Paulúsko, to já znám, mě se v zápěstí udělal tzv. gangliom a pomohla jedině punkce, občas mě ale zápěstí bolí a aplikuju na něj nějaký gel může být jakýkoliv na bázi lihové. Např. voltaren gel, vmasírovávám ho do zápěstí.
Paulusek
děkuji za odpovědi :-) namáhám si ho tou silikonovou baňkou. Jak zmáčknu a přiložím a když to dělám 15 minut tak už je to zápěstí cítit...taková zvláštní bolest. Jako by vítr a chlad...
Paulusek
Já bych ráda, skleněné jsou prostě nej...jenže na zákazníky se musí pomalu, tak vyzkoušejí tyto a příště už chtějí "echt" baňky. A je vyhráno. Já vím, moje chyba. Ale třeba někdo nějak zápěstí procvičuje, nebo natírá, nebo je nějaký trik na věčně pevné zápěstí :-)
Romana
Mě zápěstí taky bolí, mám jej natažené a to jsem zatím absolvovala jen kurz....takže masírování cca dvakrát týdně...Doktorka říkala, že to mívá občas taky, radí mazat a nechat zabalené fáčkem i přes noc.