Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 882
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 61
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 153
Moravskoslezský kraj 319
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 190
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 385
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

maserský kurz

Vzdělávání 12 příspěvků

jarek

Dobrý den , chci si udělat maserský kurz ale nevím kde je nějaký poblíž Vsetína .Děkuji

Odpovědět

Pavlína

Jarek: Dobrý den, nevim přesně kde tam, ale jeden je ve Val.Mezu. Jmenuje se to Salon Laďa.

Odpovědět

Jitka

Hledám masérský kurz v okolí Uh.Brodu.Děkuji

Odpovědět

Aneta

Jitka: Ahoj, taky hledám kurz v okoli UB, 18 let mi bude az v dubnu, ale mam o to zajem, kdyby ses o necem dozvedela, tak mi prosim dej vedet na e-mail anetkavra@seznam.cz Diky

Odpovědět

Zdena

Mrkněte na Vzdělávací středisko Vysočina Petr Beran:http://www.pb-vsv.cz/

Odpovědět

Romča

Máte někdo zkušenosti s rekvalifikačními kurzy v Českých Budějovicich v Top Studiu a od firmy Mavo, ta dělá kurzy pravděpodobně v Regeneračním centru Lekolive. Nevím podle čeho si mám mezi nimi vybrat.. Poradíte někdo prosím? Děkuji.

Odpovědět

Katrin

Dobrý den, chtěla bych si udělat masérský kurz, jenomže nevím kde a podrobnosti kolem toho.

Odpovědět

Kučera Marek

Dobrý den mám velký zájem o masérský kurzy jen jsem nenašel žádný v okolí Mariánských Lázní poradíte děkuji

Odpovědět

Erwien

dobrý den, měla bych zájem udělat si masérský kurz. mohla bych se zeptat, od kolika let se kurzy mohou apsolvovat? měla bych opravdu zájem, ale porblém je že je mi teprve 16 let .. bylo by možné si i před 18 kurz udělat?

Odpovědět

Petr Němec

Hezký den Erwien, můžete si udělat kurz relaxační masáže pro veřejnost. S tímto kurzem ale nemůžete podnikat. Podmínkou pro vydání ŽL je plnoletost.

Odpovědět

Martina

Mêla jsem moznost vyzkouset 4 masérské školy z toho 2 v Praze a 1 v Brně a z toho co jsem viděla doporucuji BUĎFiT (www.budfit.info). Jsem velmi spokojena s výukou tak i s domácím prostředím. jsou to profici a dělají i kurzy mimo Prahu.

Odpovědět

Karolína

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda bych si mohla někde udělat masážní kurz ikdyž nemám dostudovanou střední školu...?

Odpovědět

Nový příspěvek