Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 884
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 60
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 154
Moravskoslezský kraj 318
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 189
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 384
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Desinfekční deník v masérně

Provoz masérny 5 příspěvků

Mady

Jak se má správně vést desinfekční deník? Je třeba vypisovat každý den? Co a čím jsme desinfikovali? (wc, sprchový kout, lehátko, láv. kameny....)Děkuji za odpověď.

Odpovědět

Petr Němec

Desinfekční deník ? Kdo ho po Vás chce ?

Odpovědět

Mady

Dobrý den, chce to po nás hygiena. V minulosti jsem vypisovala každý den co jsem desinfikovala a uklízela a čím - teď mi spolupracovnice řekla stačí jen záznamy o střídání desinfekce. Tak nevím... je to asi všude jinak...

Odpovědět

Petr Němec

Hygieně by mělo stačit, když je v provozním řádu zaneseno jakým přípravkem a jak často dezinfikujete. O dezinfekčním deníku v provozně masáží slyším poprvé. Zkusil bych se ještě jednou dotázat, zda se Vás to opravdu týká. Někdy se musí až k vedoucí odboru :-) Petr

Odpovědět

Maia

Dobrý den, desinfekční deník v provozovně musí být odjakživa. Dnes u nás byla hygiena a chtěli spolu s provozním řádem hned vidět deník desinfekce provozovny. Musejí se střídat dva různé desinfekční prostředky každý na jiné bázi jak pro velké tak malé povrchy. Stačí střídat po měsíci. Dříve muselo být po týdnu. Důležité popsat který prostředek v tom měsíci použijete , den kdy provedete úklid (já píšu 2x týdně) jakém ředění a jaký povrch.

Odpovědět

Nový příspěvek